Vášnivý svůdník diskuze

Vášnivý svůdník https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237698/bmid_vasnivy-svudnik-ffF-237698.png 4 1095 181

Vášnivý svůdník série

1. díl >

Románky na jednu noc by se měly prožít s někým vhodným – s někým, kdo je magicky svůdný, nebo naopak úplně politováníhodný. Rozhodně ale ne s někým, jako je on. Po divokém víkendu ve Vegas, kde zapíjí promoci, vyděšená budoucností, která je jen únikovou variantou, udělá Mia Hollandová nejbláznivější rozhodnutí svého dosavadního života: vyrazí s Anselem Guillaumem – svým božským, nemravným úletem – na léto do Francie. Jen tak si trochu… zadivočit. Když se ale za provokací a přetvářkou objeví první nefalšované city, dosavadní nezávazné dobrodružství se začíná rozplývat a Mia se musí rozhodnout. Patří do starého života, který opustila a který byl celý tak nějak šejdrem, nebo do toho podivného nového, který se odehrává doslova a do písmene na druhém konci světa?... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

hexe
23.12.2015 2 z 5

Je mi opravdu lito ale jak jsem si jiz zvykla na bozskou radu tato kniha byla pro mne zklamanim. Dej mi prijde trochu polovicni, divka ktera se v alkoholovem opojeni vda:) prozije par hezkych tydnu jako turiska v Parizi, krom toho objevuje nespoutany sex se svym manzelem. To je vse, nic vic v nize nenajdete. Je mi jasne ze v zivote sveho manzela nepoznate ani po 20letech manzelstvi, jiste, ale hlavni hrdinka ani nedostala moznost poznat sveho vyvoleneho jinak nez v posteli. A ouvej zatajil ji zkutecnost ktera ji ranila, na muj vkus nic prekvapujiciho, kdyz je stale sama a krati si cas poznanim Parize.
Presto verim v teto dve spisovatelky a opet si dalsi z jejich tvorby koupim. Je to jedina kniha, ktera mi prisla nudna ale ne propadak, to bych krivdila, proste na Bozskou radu tato kniha nema.

PomněnkaPrvní
26.04.2015

První třetina knihy super. Vtipné, nabité energií, jiskří to. Oddechovka, od které se nemůžete odtrhnout a čekáte, jak to bude pokračovat dál. Ale jakmile se děj přesune do Francie, kniha se stává zdlouhavou a nudnou. No kdo ví, jestli to nebyl záměr autorek - protože když se z příběhu červené knihovny dostaneme do reality, když se hlavní hrdina začne chovat jako každý jiný chlap, chodí do práce od nevidím do nevidím a odcizí se Vám, už to moc připomíná běžný život, nikoliv romanci na sobotní večer. Místy mi bylo při čtení smutno. No každopádně, knížka je slabá. Charaktery obou hlavních postav velmi málo vykreslené. Zajímalo by mě, když jeden je stále v práci a druhý trajdá po Paříži, jaktože mají stále krásně naleštěná okna, jejich povlečení voní, Anselovy košile jsou perfektně nažehlené a nic tam neleží pod vrstvami prachu. Postava Mii mi přišla zajímavější, škoda ale, že jsme se o ní nedozvěděli víc. Nemohu si pomoct, ale Ansel mi přišel místy tak nějak nemužný. Nemohla jsem mu uvěřit, že je advokát pracující na případu století. Spíš bych ho tipla na 18letého kluka, který se životem plácá a neví pořádně, co chce. Nejvíc se mi na knížce líbil konec, když jsem zjistila, že už to skutečně skončilo a že druhý díl už bude o jiné dvojici (Harlow a Finnovi).