Vzorný syn diskuze

Vzorný syn https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405519/bmid_vzorny-syn-nTH-405519.jpg 4 100 34

Jednoho brzkého rána probudí šestadvacetiletého Judžina podivný kovový zápach a telefonát od jeho bratra, který se ptá, jestli je doma vše v pořádku – uprostřed noci totiž volala jejich matka. Judžin nedlouho poté objeví její mrtvé tělo ležící v kaluži krve pod schodištěm v jejich stylovém soulském apartmánu. Předešlou noc si však příliš dobře nepamatuje, jelikož celý život trpí záchvaty a má problémy s pamětí. Vše, co si vybavuje, je chabá vzpomínka, v níž matka volá jeho jméno. Křičela snad o pomoc? Nebo prosila o svůj život? Pro Judžina tím začíná zběsilé třídenní pátrání po tom,co se té noci stalo, ale zároveň odhaluje i tajemství svá a své rodiny. Šokující a návykový psychologický thriller Vzorný syn zkoumá s neuvěřitelnou naléhavostí záhady mysli a paměti i pokroucený vztah mezi matkou a synem.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

The Good Son , 2016


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

cornetka
07.09.2019 3 z 5

Judžin se jeví jako normální kluk, který se léčí údajně s epilepsií. Alespoň tak je o tom přesvědčen. Jedné noci je zavražděna mladá dívka, poté Judžinova matka. Judžin trpí na výpadky paměti. Postupně se mu ale vybavuje průběh celé noci a vzpomíná si, ze obě ženy zabil on. A nezůstalo jen u těchto žen. Judžin má psychopatické sklony, které jsou tlumeny pomocí léků. Nakonec se přizná adoptivnímu bratrovi, která se rozhodne odvést ho na policii, aby se ke všemu přiznal. Jejich cesta se mu ovšem stane osudnou.
Bylo zajímavé číst myšlenkové pochody a “obhajoba” Judžina, který podle jeho názoru za nic nemohl. Na můj vkus ovšem až moc podrobné.

Štítky knihy

thrillery napětí matky a synové korejská literatura psychologické thrillery Jižní Korea

Autorovy další knížky

Čong Judžong
jihokorejská, 1966
2019  72%Vzorný syn
2022  73%Sedm let temnoty

Kniha Vzorný syn je v

Právě čtených3x
Přečtených137x
Čtenářské výzvě30x
Doporučených8x
Knihotéce216x
Chystám se číst126x
Chci si koupit18x