Vlčák Kazan diskuze

Vlčák Kazan https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319672/bmid_vlcak-kazan-pY1-319672.jpg 5 180 32

Vlčák Kazan série

1. díl >

Klasické dílo světové dobrodružné literatury čtenáře zavádí na daleký Sever a vypravuje příběh Kazana, z části čistého vlka, z části statného vlčáka. Jeho osudy spojené s věrnou družkou Šedkou, v nichž střídavě zápasí Kazanova psí přirozenost s jeho vlčími instinkty, jsou plné zvratů při věčném sváru dobra a zla.

Žánr:
Literatura světová , Dobrodružné , Příroda, zvířata

Vydáno: , Olympia
Originální název:

Kazan, the Wolf Dog , 1914


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Alix
29.06.2014 5 z 5

Chápu, že jsi zničená, ani se ti nedivím a je mi tě fakt líto.
Je to tragedie, pokud na tebe psi, kteří, tě kdysi znali, zaútočí jako na cizího. Musíš být asi hodně zlý člověk, oni to totiž vycítí. No, možná se ti to podaří ještě změnit, ale na to musíš mít trpělivost a hodně lásky, což ty, jak to tak vidím, asi moc nemáš. Nemáš ani toleranci k názorům jiných lidí. Nemám zájem tě poučovat, tu zlost, která je v tobě, si musíš vyřešit sama a já ti přeji, aby se ti to podařilo...

Alix
29.06.2014 5 z 5

Docela jsem čekala, že budeš oponovat, takže mne to pobavilo. Jsem pejskařka, znám psy i jejich povahy, vím, co cítí a vím, jakým způsobem přemýšlejí.
Opravím tvůj názor v tom, že psi NIKDY nezapomínají na lidi, které milovali, mohou žít s jinými lidmi a taky je mohou milovat, ale nikdy nezapomínají na nikoho, koho znali. Mají to v genech.

Mimochodem, ten tvůj koment je docela zmatený.


Alix
29.06.2014 5 z 5

Je to od nás drzost, ale Kazan nezatratil ani jednu svou lásku, žádné nedal ve své mysli přednost. Příroda udělá své, ale pes je zajímavá bytost, miluje nás a odpouští nám naše provinění, kterých se na něm dopouštíme. Nikdy na nás nezapomene a nikdy nás neopustí. Což ovšem neznamená, že nemůže mít, jako v případě Kazana, svůj vlastní život.