Utrpení těla diskuze

Utrpení těla https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469406/bmid_utrpeni-tela-d8H-469406.png 3 135 51

Zoey se svou postavou nebyla nikdy spokojená. Nic si nenalhávala, byla tlustá. Chtěla si jen koupit knihu o hubnutí. Třeba by to tentokrát vyšlo. Třeba… Jenže stačilo jedno setkání a pak tma. Když se probudila, ocitla se na odtučňovací kúře, kterou si nedokázala představit ani v nejtemnějších snech. Strach. Znásilnění. Mučení. Bestialita. Nevěděla, co ta slova znamenají. Teď to poznává z první ruky. A bude toho ještě víc… V knize najdete nejen román Utrpení těla, ale také povídky Jasmín a česnek a Experiment s podstatou lidství. Která z povídek vámi otřese víc? Přinášíme vám na český trh americkou autorku, jejíž jméno si budete pamatovat. Jen málokdo je tak brutální jako Monica J. O’Rourke.... celý text

Žánr:
Horory , Povídky , Erotika

Vydáno: , Golden Dog
Originální název:

Suffer the Flesh , 2002


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Janadvorackova
16.08.2022 3 z 5

Ivan Kučera: Nejspíš byly ty dvě "trochu" narušené. Dozorkyně na mě působila jako babochlap, na kterou by nikdo dobrovolně nevlezl, takže byla ráda, že to zfoukla "alespoň takhle."
Nebo byly rády za propuštění, takže práce pro ten spolek pro ně byla, oproti tomu, co by dělaly jinak, docela snadná a bezbolestná :).
A nebo něco na způsob Stokholmského syndromu?
Nebo to byly jednoduše blbky.

Ivan Kučera
25.07.2021 4 z 5

Spoiler. Ako to vnímate vy? Ak sa v minulosti vyskytla žena, ktorá schudla, naozaj ju prepustili na slobodu? Viem, že sú tu spomenuté dve ženy, ktoré napokon zostali pracovať v "inštitúcii" (náborárka a dozorkyňa), ale nechce sa mi veriť, že iné ženy normálne pustili a nikdy ich žiadna neudala polícii. Nemala toto autorka lepšie doriešiť?


michal1050
13.05.2021

Obálka vypadá hodně drsně . Jsem zvědav jestli ta brutalita nebude na úkor kvality.