Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky diskuze
Libuše Vlachová
nehodnoceno
Obsahuje předpisy na přípravu toastů s masem, uzeninou, rybami, vejci, sýrem, zeleninou a houbami, na různé druhy obložených chlebíčků, plněného pečiva a chuťovek, podávaných na pečivu, na kostičkách tvrdého sýra apod. Seznamuje s technologií přípravy a uvádí i předpis na domácí bílé veky a rohlíky.
Diskuze o knize (0)
Přidat komentářŠtítky knihy
studená kuchyně toasty jednohubky, chuťovky pohoštění (recepty)
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |
Kniha Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky je v
Přečtených | 1x |
Chci si koupit | 1x |