Temná krása diskuze

Temná krása https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/349799/bmid_temna-krasa-Yws-349799.jpg 4 1177 246

Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu –, vypořádat se se zrádci, překonat nepředstavitelné překážky a konečně přijmout to, kým je. Protože osud všech království závisí jen a jen na ní.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Beauty of Darkness , 2016


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Market116
25.07.2018 5 z 5

Tato série si právem získala své místo v mém srdci a stejně tak i v mé knihovně. Neuvěřitelně na mě zapůsobila a získala si mě. Četla se tak krásně...
Vždy mě něco zaujalo, ohromilo nebo překvapilo.
Liu opravdu velmi obdivuji a ta její odvaha a průbojnost je ohromující.
Spoilery:
Musím říct, že jsem hrozně prožívala Liin vztah s Rafem, jako by byli v začarovaném kruhu. Nevím jestli může být něco horšího, než když dva lidé kteří se milují, nemohou být spolu. Zvlášť když oba mají své povinnosti. Naštěstí oni vždy něco vymyslí :)
S Kadenem to nemohlo dopadnout líp...moc jsem jim to s Pauline přála.
Závěrečná bitva byla perfektní...moc se si líbilo, jak je celý příběh popisován z více různých pohledů. Přesto mi bylo líto jistých ztrát...tak to už ale bývá.
Celkově byl konec skvělý, jen jsem nečekala, že Lia odejde s Venďany, ale rozhodla se správně. Celou sérii velmi doporučuji a určitě se k ní opět vrátím. A také musím pochválit překrásné obálky série.
"Je jedno, kolikrát svět zanikne a zase se zrodí. Vždycky si budu pamatovat, kým jsme byli spolu" ♥

Sima890
04.03.2018 5 z 5

je poslední. pak je ješt novella, ale na vyšla jen jako e-kniha k tomu u nás ne, ale o Morrighan.


verulik196
06.01.2018

Tohle je poslední díl, nebo bude nějaký další?

Tenebien
26.07.2017 5 z 5

Trošku mě s*aly některé věci. Rafe a Lia především, ale i tak se mi kniha strašně líbila. Prostě nejslabší článek byl první díl a tuhle sérii doporučuju!