Technologie přípravy pokrmů 5 diskuze

nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů 5 https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/132920/technologie-pripravy-pokrmu-5-132920.jpg 0 0 0

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.... celý text

Diskuze o knize (0)

Přidat komentář

Kniha Technologie přípravy pokrmů 5 je v

Knihotéce3x
Chci si koupit1x