Boj o trůn diskuze

Boj o trůn https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/154393/bmid_boj-o-trun-XJh-154393.jpg 4 415 71

Svět Tryllů / Trylovia série

< 3. díl

Závěrečná kniha trilogie Svět Tryllů. Wendy Everlyová čelí nepříjemné volbě. Trylly může zachránit před nemilosrdnými nepřáteli jen tím, že se sama obětuje. Pokud se nevzdá Vittře, její lid se ocitne v brutální válce s neporazitelným nepřítelem. Ale jak by Wendy mohla opustit přátele, i když je to jediná možná cesta k jejich záchraně? V sázce je všechno, protože království není to jediné, co by mohla ztratit. Poté, co se zamilovala do Finna i Lokiho, se musí rozhodnout, koho bude milovat navždy. Nakonec zjistí, který z nich dvou je ten pravý. Není však jisté, že se naplnění své lásky dožijí. Všechno směřovalo k tomuto momentu. Má v rukou budoucnost celého svého světa. Je připravená za něj bojovat? 1. vydání. -- zdroj: legie.info --... celý text

Žánr:
Romány , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)
Originální název:

Ascend , 2011


více info...

Diskuze o knize (2)

TheB
TheB
01.12.2014 4 z 5

Podle mě nejlepší díl z celé trilogie. Celou dobu se něco dělo, ani chvíli jsem se nenudila. Wendy hodně dospěla. Finna jsem chvílema už ani nemohla vystát a celou dobu jsem fandila Lokimu.

*SPOILER*
Možná to ale všechno dopadlo až moc skvěle (což je na jednu stranu samozřejmě dobře), ale když dopadne vždycky všechno skvěle, zní to až moc pohádkově. Trochu mě naštvalo, že Loki vážně neumřel (i když jsem si přála aby žil), ale podle mě by to kniha byla trochu lepší, reálnější, dojemnější :)

zuzuky56
zuzuky56
04.08.2014 4 z 5

Občas mi to připomínalo Píseň ohně a ledu. Jsem ráda, že Wendy skončila s Lokim. Ale trošku mi vadilo to vychvalování toho jejich dítěte.