Palác lží diskuze

Palác lží https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344253/bmid_palac-lzi-h9Y-344253.png 4 1448 270

Royalové / Royalovci série

< 3. díl >

Ella Harperová překonala už spoustu problémů, které jí život přichystal. Je tvrdá, odolná a ochotná udělat, co je potřeba, aby ochránila ty, které miluje. Jenže s tajemstvími, která obklopují jejího otce a přítele, jehož život je nyní v ohrožení, se možná ani Ella nedokáže smířit. Reed Royal je zvyklý ničit všechny překážky, které mu osud staví do cesty. Nyní se to však obrátilo proti němu. Pokud chce zachránit sám sebe i dívku, kterou miluje, musí se postavit trýznivé minulosti a napravit svou pošramocenou pověst. Nikdo nevěří, že Ella dokáže v paláci Royalových přežít. Všichni jsou přesvědčeni, že je Reed zničí. Možná mají pravdu. Ella a Reed musejí společně najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu, a odhalit všechna tajemství a lži, které se skrývají v paláci rodu Royalových.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Twisted Palace , 2016


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Sansli
10.02.2021 4 z 5

První dva díly naprosto super. Přesto u tohohle dílu mi trochu trvalo než mě to chytlo. Ale nakonec musím říct, že se mi to vlastně i líbilo. Postava Steva mi teda k srdci opravdu nepřirostla a to, že mě tento díl z počátku nebavil byla hlavně jeho vina. Pak jsem se jeho jednáním už docela bavila.
Mám moc ráda všechny postavy Ellu a Reeda, Eastona ale taky Val s Wadem. Ti byly bezvadní:) Možná by mi nevadilo kdyby byla kniha o něco kratší (hlavně první polovina se docela vlekla), ale druhá polovina knihy byla skvělá, takže jsem nakonec ráda, že jsem to přece jen dočetla.

Aďa848
07.11.2017

Ahojte toto pre všetkých ktorých zaujíma pokračovanie....Vydavateľstvo vydá 4 diel ktorý je o Eastonovi v druhom polroku roku 2018. V prvom polroku sa sa môžeme tešiť na inú knihu od dua Erin Watt, ktorá vyzerá tiež veľmi zaujímavo a je skvele hodnotená.... uvidíme čo prinesie :)


marketa1933
22.09.2017 5 z 5

Co se týká Elly a Reeda tak jo, ale čekají nás díly z téhle ságy o dalších členech rodiny Royalů, pokud je přeloží :-)

Lucibuska
22.09.2017 3 z 5

Nevite, jestli je to poslední díl, nebo ještě bude další? :)