Žena v kleci diskuze

Žena v kleci https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80178/bmid_zena-v-kleci-SQp-80178.jpg 4 3572 709

Případy oddělení Q série

1. díl >

Komisař Carl Morck je po traumatické události při práci přeložen do oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Případ mladé političky, která před pěti lety beze stop zmizela, v něm probudí detektivní instinkty, o kterých si myslel, že jsou dávno ztracené. Čím víc Morck proniká do případu, tím větší nachází nesrovnalosti. Je opravdu možné, že ta žena stále ještě žije, uvězněná a týraná na neznámém místě?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi

Vydáno: , Host
Originální název:

Kvinden i buret , 2007


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Kent2004
01.10.2014 3 z 5

Bohužel je v celé knize řada nedostatků a závěr naprosto katastrofální. Jak tohle někdo může považovat za skvělé dílo asi nikdy nepochopím. No, holt mám jiný vkus a jinou představu o napínavé detektivce. Tohle dílo, jakožto jemu podobná, která jsem hodnotil, jsou pouze neustkutečnitelné představy autorů, kteří se sice snaží napsat věci, tak jako by je napsal sám život, ale jsou svým pohledem na věc úplně mimo mísu. Původně jsem si myslel, že téma "severská detektivka" bude něčím úplně jiným, že se bude vymykat standartům té americké detektivky, že přinese více reálných prvků, jiný pohled na věc a hlavně že se něco dozvím o práci vyšetřovatelů právě v těchto severských zemích, leč jsem se velmi zklamal. No nevadí, každý máme jiný názor. Holt nežeru úplně všechno.... pohádky už nebaštím.

Alena_S
07.06.2014 3 z 5

@ Adria: A to máte pravdu.. :)


Adria Orici
01.06.2014 5 z 5

Alena S - přeci čteme a bavíme se, nehledáme chyby nebo jestli je příběh věrohodný. Kdybych toto preferoval neměl bych prožitek z dobrého čtení snad už nikdy. Ale vím že jste to nemyslela tak doslova.... tedy doufám.