Panství Edenbrooke diskuze

Panství Edenbrooke https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288382/bmid_panstvi-edenbrooke-1GF-288382.jpg 4 320 98

Pravá romance série

1. díl >

Výjimečný historický román jako stvořený pro nevyléčitelné romantiky. Marianne Daventryová odjíždí na venkov za sestrou Cecily, aby unikla nudné sezóně v Bathu a nadbíhání ctitele, který se jí hnusí. Zatímco Marianne touží po klidu a krásné přírodě, Cecily má v plánu okouzlit pohledného dědice panství Edenbrooke. Jenže když je při příjezdu její kočár nečekaně přepaden neznámým mužem, Marianne zjišťuje, že namísto rozjímání ji čeká tajemství k rozlousknutí. Kdo byl ten podivně přitažlivý cizinec? A dokáže udržet své srdce na uzdě, když se jí sestřin vytoužený muž zalíbí víc, než je vhodné?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Edenbrooke , 2012


více info...

Diskuze o knize (2)

tsal
tsal
17.02.2020

Tenebien: To se tu bohužel stává. Pokud je stránka otevřená delší dobu, tak se jakoby "vypne" a bez aktualizace nic neuloží. Delší komentáře nebo komentáře psané na delší dobu neaktualizované stránce proto doporučuji před odesláním zkopírovat nebo psát bokem. Taky jsem se to naučila těžší cestou.

Tenebien
Tenebien
15.02.2020 4 z 5

Milá Databáze, trhni si. Tohle byl asi ten nejdelší komentář, co jsem tu kdy napsala, a ty jsi to sprostě neuložila. Jdu si radši číst, než abych to psala znovu. (čteno v originále)