Pohledy na přirozené plánování rodičovství diskuze

nehodnoceno
Pohledy na přirozené plánování rodičovství https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93280/mid_pohledy-na-prirozene-planovani-rodi-3cH-93280.png 0 0 2

Sedmnáct přednášek týkající se hlavního tématu viz název brožury - Pohledy na přirozené plánování rodičovství. Krátké přednášky od Jana Pavla II, Zeljka a Mario Živkovič, John J. Billings, Erik Odeblad aj. Překladatelé nejsou uvedeni.

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Titi
27.10.2011

Inu, pan Weil je něco jako místní čaroděj. Když už si myslím, že mě nemůže ničím překvapit, že vyčerpal snad všechno, tak mi nakonec dokáže vyrazit dech :)))

nightlybird
27.10.2011

Tak tohle bych si měl určitě přečíst, i když už vlastně nespadám do žádné z Weilem vyjmenovaných kategorií. Ne, že by to bylo bůhvíjak aktuální - před půlstoletím jsem se věnoval spíš "dělání" než plánování dětí - a tak bych si asi měl tuto mezeru aspoň teď doplnit ( i když je mi to nejspíš v současnosti platné, jak mrtvému zimník). No ale - nečtěte tak skvěle okomentovanou knihu. Tohle by nesvedli ani mí oblíbenci zlovlk a herdek (a to je nijak nepodceňuji - ale co naplat, Weil je prostě Weil).


Autorovy knížky

1990  0%Pohledy na přirozené plánování rodičovství

Kniha Pohledy na přirozené plánování rodičovství je v

Knihotéce1x