Padrino Krejčíř - Afričan diskuze

Padrino Krejčíř - Afričan https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223328/bmid_padrino-krejcir-african-223328.jpg 4 193 23

Padrino Krejčíř série

< 2. díl >

„Padrino Krejčíř – Afričan“ je kniha o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi. Přináší dosud neznámá fakta ze zákulisí života Krejčíře, který utekl z České republiky, aby se vyhnul vězení za miliardové podvody a přípravu vraždy. Děj se odehrává v Jihoafrické republice, kde Krejčíř žije od roku 2007. Od té doby došlo v JAR v Krejčířově okolí ke dvanácti vraždám. Jde o první ze série nových knih o českém podsvětí, na kterých pracuje Jaroslav Kmenta, autor úspěšného bestselleru Kmotr Mrázek. Kniha je napsána reportážně podle skutečné události. A stala se rovnou podkladem pro zpracování scénáře k připravovanému filmu GangsterKA.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

vorenus
27.10.2014 5 z 5

Nechápu, proč jste tu knihu vůbec četla do konce, když jste ji hodnotila tak negativně!Na to přece stačí pár stran a už ji nemůsíte číst!A nemám vůbec chuť s váma v něčem pokračovat!!Asi neunesete, že má někdo jiný názor!!Taky vám přeji vše dobré!!!!

RH faktor
27.10.2014 odpad!

Umíte si dávat čtené do souvislosti? Evidentně ne, takže polopatě. Nikde netvrdím, že Mrázek, Krejčíř a spol není gauner, o tom se tu přece nebavíme. A o ostatním je zbytečné s vámi diskutovat, je to ono pověstné házení perel sviním, protože pokud vám v rámci investigativní žurnalistiky k tomu, aby jste získal přehled a rozhled stačí styl alá Kmenta...tak snad to necháme být, abychom nepřešli do příliš osobní roviny... Pokud byste chtěl pokračovat, můžete do SZ, ať tu neplevelíme prostor určený k něčemu jinému. Přeji vše dobré.


vorenus
26.10.2014 5 z 5

Drahá paní tajemná, co to je blesk??A podle Vás si pan Kmenta vymyslel i pana Mrázka.A také ho zastřelili, protože to byl podle Vás moc poctivý podnikatel!Vám asi investigativní žurnalistika nic neříká, jinak byste tu nemohla urážet jednoho z mála slušných českých novinářů!!Spěte dál!!!

Kniha Padrino Krejčíř - Afričan je v

Právě čtených8x
Přečtených297x
Čtenářské výzvě13x
Doporučených12x
Knihotéce96x
Chystám se číst38x
Chci si koupit21x
dalších seznamech1x