O snovačce a přemyslovi diskuze

O snovačce a přemyslovi https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248137/bmid_o-snovacce-a-premyslovi-rqq-248137.jpeg 4 50 14

Co si počnou tři dcery Krokovy v moderním světě? Ve světě globalizace a mezinárodní integrace, kde o staré pověsti a svébytnost českého národa už nikdo nestojí? Věštkyně Libuše je šéfkou reklamní agentury Krok. Léčitelka Kazi pracuje v brněnské nemocnici. A Teta se drží toho, co vyznávala odjakživa: bylin, ezoteriky a mrtvých. Mohlo by to tak zůstat; jenže pak všechny postupně dostanou nabídku, která se odmítnout nesmí. Nechají se znovu vtáhnout do zápasu o český národ? Nebo se jejich angažmá změní v boj o moc, ve kterém hraje každá sama za sebe? A kolik temných tajemství vypluje na povrch – o pohanských rituálech, tajných plánech, smrtelné nenávisti a o přemyslovi, který před lety zmizel beze stop?... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

Koka
10.12.2015

jarmiku, já nepřipomínkuji to, jaký je či není žánr váš blog, jestli je upovídaný nebo hluboce filozofický či třeskutě vtipný. Já jen doporučuji, úpřimně řečeno kritizuji, že pokud chcete k této knize ještě něco říct, tak místo, abyste to udělal zde, na těchto stránkách, a tedy zveřejnil své myšlenky v zdejší rrubrikce Blog nebo v rubrice Recence, odkazujete čtenáře DK na jiný, externí zdroj. To je to, co se mi nelíbí (nejen u vás, ale u všech, co tak činí) a co jsem už opakovaně v některých diskusních vláknech kritizovala a o čem provozovatel webu napsal, že to bude z DK mazat. Jak vidím - nemaže.

jarmik
10.12.2015 5 z 5

Není mi jasné, co myslíte. Vždy dávám sem jako stručný komentář hlavní myšlenku, kterou ke knize mám. Pokud někomu je styl sympatický, může číst dál; odkaz je navíc ke komentáři. Blog je jiný žánr než komentář zde, upovídanější.


Koka
29.11.2015

jarmik-u, nemyslíte, že místo odkazu na váš blog by bylo vhodnější zveřejnit svůj komentář či recenzi či co to je, raději zde - na DK ? Proč tolik recenzentů a blogerů používa DK k tomu, aby čtenáře na své texty navnadili a pak je odkaují na jiné stránky?

jarmik
29.11.2015 5 z 5

Vydavatelství a kosmas.cz mají na webu překlep v názvu. Správně by měl být s malým "p". V knize je správně.