Neviditelní diskuze

Neviditelní https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/476285/bmid_neviditelni-wjg-476285.jpg 4 211 70

Před čtyřiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic. Jediným majetkem lidí se stal biočip, který kontroluje, zda dělají to, co mají. Sledovací systém rozhoduje, kde má jeho nositel pracovat a bydlet, kde dostane najíst a kam se může jít bavit. Záleží na tom, jak vysoký má status konformity. Klaud život před Velkým resetem nepoznala. Končí studia a je šťastná, že žije v krásné nové době. Jenže pak potká mladíka, který čip nemá a je pro sofistikované systémy neviditelný... celý text

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

radaza
01.01.2023 odpad!

Je dost směšné, když se člověk, který aktivně podporoval špiclovský komunistický režim, vyhrožoval svým podřízeným za účast na demonstracích atd. najednou snaží predikovat budoucnost. Ne náhodou někdo před r.89 stanul v 29 ve vedoucí funkci. Vondruška je obratný vypravěč, ale současně grafoman, který nedbá faktů, jeho romány postrádají redigování. Neviditelní jsou v intencích jeho veřejných projevů - zahořklá vize zmateně a nelogicky popisující "budoucnost". Nad tou by se každý měl zamyslet sám a nebrat rozumy od tohoto naprosto nedůvěryhodného pisálka a nehistorika. Chápu jeho oblíbenost u čtenářů, píše čtivě, ale za ty spousty historických chyb a nepřesností, které mimochodem dostává do hlav svých laických čtenářů, zaslouží jen opovržení a za tento nevábný pokus o vizi budoucnosti ještě víc.

Lenka.Vílka
19.11.2021

Kniha nevyšla. Vyšel pouze ebook. Proto ještě nelze hodnotit, protože nikdo nevytvořil záznam. Klidně tak může učinit někdo z těch, kdo ji na ebuxu koupil. Já jí na palmknihy viděla. Ale...nechtělo se mi. Nemusím být u všeho ;)
Edit: dnes to někdo udělal za vás. Můžete vesele hodnotit ;)


ladycatelyn
19.11.2021 5 z 5

Kniha již vyšla, koupila jsem ji na Ebuxu. Hodnocení - nenapsala bych to lépe než martin2648. Určitě doporučuji k přečtení.

martin2648
19.11.2021

Jak jen řekl svému kamarádovi dnes ráno poté co jsem knihu dočetl o jedné v noci. Je to špatná kniha plná dezinformací a bludů, nesnášenlivá vůči duhovým menšinám a naprosto podrývajíci základy Evropské unie. A po zásluze bude celé vydání spáleno. :) No a právě proto je to jedna z nejlepších knih, kterou jsem za posledních pár měsíců četl a jen doufám, že se pan Vondruška mýlí, ale v Kronice zániku Evropy moc chyb není.