Nenalezená diskuze

Nenalezená https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383794/bmid_nenalezena-GZf-383794.jpg 3 216 79

Kdybych ji požádal o ruku jen chvíli dřív, nikdy by se to nestalo. Nikdo by nás nenapadl. Já bych neskončil v nemocnici a ona by navždy nezmizela z mého života. Deset let po zmizení své snoubenky je Damian Werner přesvědčen, že už ji nikdy neuvidí. Jednoho dne však nečekaně narazí na stopu ztracené dívky. Kdosi vložil její fotografii na sociální síť Spotted. Werner se zpočátku domnívá, že se jedná jen o náhodnou podobnost, ale pak neznámý člověk nahrává další fotku. Fotku, kterou udělal Werner sám jen pár dnů před snoubenčiným zmizením – a kterou od té doby nikomu neukázal. Kdo teď dívku prostřednictvím internetu hledá? A je to opravdu ona? Damian znal svou dívku od dětství, trávili spolu každý den. Při hledání odpovědí na své otázky však zjišťuje, že o ní nevěděl všechno... Nenalezená je polský psychologický thriller, který dosahuje úrovně světových bestsellerů.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

Nieodnaleziona , 2018


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

JessieEx
16.01.2019 5 z 5

Děkuji některým za spoilery v komentářích!!!!

pennyamarri
14.10.2018 3 z 5

Je to ctive, ano, zabavne, ma to napad a desne chcete vedet jak to vsechno bylo a co se dal stane. O to hur pak jako ctenar na konci snasite, ze jste se moc nedovedel. Je tady nekdo kdo zna vic pdpovedi nez ja? Mam spoustu otazek a trochu me to stve :-))


soupik2012
13.10.2018 5 z 5

Málo která kniha dokáže čtenáře vtáhnout do děje od první řádky. Bohužel ve snaze příběh co nejvíc zamotat a udělat atraktivní se stalo to, že sám autor se v příběhu patrně natolik zamotal, že už se z něj nevymotal A tak zůstalo nezodpovězeno několik dost zásadních otázek. Několik kroků se navíc jevilo jako značně nepravděpodobných. Jak Kasandra vlastně věděla kam přesně má Damiana poslat? Tajná místa které znají jenom oni dva? Divný ne? Ani mi nepřijde příliš uvěřitelné, že by Damian tak snadno uvěřil tomu, že Kasandra, je vlastně Ewa. Také kroky policie jsou nepravděpodobné. Vpředu hlídají dva policisté a vzadu pouze jeden? No hodilo se to do příběhu, ale s realitou to má pramálo společného. A ten závěr? Proč Damianovi podává policista pomocnou ruku? Jaký k tomu má důvod? I přes tento značný nedostatek, protože sepsání pokračování není příliš reálné, dávám plný počet bodů. A to především díky vynikajícímu audioknižnímu zpracování, které se velmi povedlo. Zbigniew Kalina, Zuzana Truplová. Přestože si poslechnu měsíčně cca 6-8 audioknih, tak tuto dvojici jsem poslouchala vůbec poprvé a hned si je řadím mezi nejoblíbenější.