Nakládáme zeleninu
kniha od: Claudia Lorenz-Ladener
KoupitKoupit eknihu
Zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305275/nakladame-zeleninu-BZj-305275.jpg 53Žánr | Literatura naučná, Kuchařky, Zahrada |
Vydáno | 2016, Grada |
Orig. název | Milchsauer eingelegt, 2014 |
více informací... |
Autor a jeho další knihy
- Nakládáme zeleninu 2016
- Zahradní pekárny - Návody na stavbu pecí z cihel a hlíny 2008
Kniha Nakládáme zeleninu je v
Přečtených | 4x |
Chystám se číst | 2x |
Chci si koupit | 2x |