Na hraně zapomnění diskuze

Na hraně zapomnění https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201796/bmid_na-hrane-zapomneni-JP9-201796.jpg 4 873 206

Na hraně zapomnění série

1. díl >

Camryn Bennettovou zkouší osud jako nikoho druhého. Rodina se jí rozpadla, když se otec s matkou rozvedli a bratra zavřeli do vězení. Její přítel tragicky zahynul při autonehodě a nejlepší kamarádka Camryn ji zrovna obvinila, že jí chce přebrat kluka. Pak už stačí jediný den práce v obchodě s oblečením, aby se definitivně rozhodla – tohle není život, který by chtěla žít. Camryn tedy hodí všechno za hlavu a vydává se na cestu napříč Amerikou. V autobuse se seznamuje se sympatickým, i když trochu tajemným Andrejem Parrishem, který má vlastní důvody, aby dal svému předchozímu životu vale. Oba mladí lidé si rychle padnou do noty a dohodnou se, že budou cestovat spolu – ale jen cestovat. Byť se oba dva tvrdohlavě brání vzájemným sympatiím. Dodržet slib, který si dali, se ukazuje stále jako těžší a těžší….... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

The Edge of Never , 2012


více info...

Diskuze o knize (6)

Wannhedaa
Wannhedaa
25.06.2018

Bude film?!

lena7505
lena7505
05.06.2018 5 z 5

Miluju tuhle knihu. Je to má nejoblíbenější. Je plná chuti do života, je vtipná, je sarkastická, je dojemná..rozhodně stojí za přečtení (já osobně ji přečetla uz mockrát). Vždycky když ji čtu, nedokážu myslet na nic jiného než na ten příběh..pokaždé mam chuť hodit batoh do kufru, sednout do auta a jet neznámo kam - a taky to pokaždé neudělám, hlavně proto, že nemám auto. Nevím, co dál napsat, kdo nečetl-nepochopí.. V každým případě přeji všem, kdo má v plánu knihu přečíst, aby cítili při čtení aspoň trochu toho něčeho co já a rozhodně nebudou litovat :)


Liana
Liana
08.07.2014 3 z 5

Ospravedlnujem sa za spoiler, ktory som tu napisala, sama nemam rada spoilere, a netusim akym zázrakom sa mi to podarilo, nebolo to narocky. Spoiler je už odstraneny. Co ma vsak zaraza, je kolko ludi sa tu nad tym rozculovalo, ale ani jeden mi nedokazal napisat namiesto stiplavych komentárov spravu, kde by ma na to upozornil. Vzhladom nato, ze ma kniha neoslovila, som nesledovala komentáre tuna a nebyt drbohlava, ktory mi udelil palec, nebola by som sa sem prisla pozriet a nezbadala tolko sklonovane moje meno. Takze do buducna, namiesto navazania sa tu do ludi, by mozno stacilo priatelske upozornenie spravou daného cloveka a bolo by po probleme omnoho skor. Este raz sa ospravedlnujem ludom, ktorym som pokazila zazitok z citania.

Babouš
Babouš
05.07.2014

@drbohlav @Arianne ona ho tam napsala, byl tady poměrně dlouho, ale už to naštěstí smazala.

drbohlav
drbohlav
05.07.2014 2 z 5

Arianne: pokud jsi hodně romanticky založená, tak by se ti kniha mohla líbit. ostatní jsou nadšení. já prostě potřebuju vždycky alespoň nějaký zádrhel nebo vzrůšo. A z jedné z prvních kapitol se dá vyčíst, kam příběh bude směřovat. Liana podle mě taky spoiler nenapsala.

Arianne
Arianne
04.07.2014 4 z 5

Zatím se jen rozmýšlím, že si knihu přečtu, ale nemůžu si pomoci, jak jsem si tu tak pročítala komentáře, musím se zastat Liany. Nezlobte se na mě, ale nikde jsem v jejím příspěvku žádný spoiler nenašla. Nepřijde mi, že by prozradila víc než anotace, ze které je celkem patrné, jak to celé dopadne a citát na obálce "Nehledali lásku, našla si je sama" to jen potvrzuje.