Miluj svůj život diskuze

Miluj svůj život https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294127/bmid_miluj-svuj-zivot-yVI-294127.png 4 831 168

Autorka bestsellerů UZDRAV SVÉ TĚLO a MILUJTE SVÉ TĚLO je mezinárodně uznávaná představitelka hnutí New Age. Jejím základním poselstvím je: Jsme-li na sobě ochotni mentálně pracovat a měnit se, můžeme si vyléčit téměř každou nemoc. Autorka se zabývá příčinami nemocí a její léčebná metoda, zdokonalená dlouhodobou praxí s pacienty, představuje souhrn konkrétních kroků, jak tyto příčiny nemocí odstranit. Její zkušenost je zároveň osobní: usilovnou mentální prací se jí podařilo vyléčit si rakovinu. Svůj život zasvětila pomoci druhým při objevování a využívání jejich potenciálu tvůrčích schopností. Učí nás odstraňovat překážky, které nám brání žít naplno a dosáhnout toho, po čem toužíme. Páté vydání. Dotisk r. 2009 (s jinou obálkou)... celý text

Žánr:
Osobní rozvoj a styl , Psychologie a pedagogika , Zdraví

Vydáno: , Pragma
Originální název:

You Can Heal Your Life , 1984


více info...

Diskuze o knize (5)

Přidat komentář

lumik21
26.11.2016

tak a toto je třetí z mých vánočních přání. děkuji za tuto knihu

klarka61
15.04.2016

Já bych chtěla jen pár slov k "Antis" (dole).Pán vědátor (zřejmě) nevěří ničemu, co nelze vědecky dokázat...Můj nebohý otec, též vědec se rád chlubíval tím, že je ateista, aj ouha, přibyli léta i nějaké ty nemoci.. a stal se z něho silně věřící člověk.
Věříte tomu, že jsou mezi zemí a nebem věcí, které se nedají změřit? Třeba existence duše, která je nesmrtelná. Na to Vám můžu jen napsat"naschle na onom světě"


Třeba tam ledacos pochopíte.


Antis
09.11.2015 1 z 5

Ankavi - ano, nazvu to nevědeckým pojednáním. A zkuste se schválně zamyslet nad tím proč:

Vy tady hodíte do éteru větu "Co vysíláš, to se ti vrací." Tato věta sama o sobě nic neznamená.

Co vysíláte?
Kam to vysíláte?
Jakým způsobem se to vrací?
Na jakém principu toto funguje?
Jak byla tato teorie ověřena?

Na žádnou z těchto otázek nemáte ani vy, ani paní Hay odpověď. Na některé z těchto otázek vás ani nenapadlo se zeptat. Jinými slovy, tvrdíte nám tu s určitostí pravdivost věty, která nic neříká, a navíc nemáte absolutně nic, čím byste to podepřela. A ne, říct: "To přece každý vidí," opravdu nestačí. Tohle je podle vás "moudrost"? To bychom to daleko nedotáhli...

Verca Pher
21.09.2013

Vychodisko z ..... :-)

RenataP
18.10.2012

V roce 2012 vyšel na motivy této knihy i inspirační kalendář pro rok 2013. Příjemný svými ilustracemi, které uklidňují a i praktický - protože kolonky pro jednotlivé dny jsou dostatečně velké pro běžné malé záznamy.