Falešný polibek diskuze

Falešný polibek https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335059/bmid_falesny-polibek-JmX-335059.jpg 4 1844 417

Království Morrigan je ponořeno v tradicích a příbězích o dávném světě, ale některé tradice princezna Lia nemůže překousnout. Například sňatek s někým, koho nikdy nepotkala. To vše pouze kvůli zajištění politického spojenectví. Lia má všeho po krk a je připravena začít nový život. V den své svatby utíká do na míle vzdálené vesnice, kde se usazuje mezi obyčejnými lidmi a především dvěma záhadnými a přitažlivými muži – jedním princem, kterého si měla vzít, a jedním vrahem, který má za úkol ji zabít. Obklopena tajemstvími a lžemi musí Lia odhalit nebezpečné skutečnosti, které otřesou celým jejím životem, zatímco se pomalu začíná zamilovávat do jednoho z dvou cizinců.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Pro děti a mládež

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The Kiss of Deception , 2014


více info...

Diskuze o knize (5)

Přidat komentář

warca
18.03.2018 5 z 5

Autorka nás všechny zmátla, že? :D To bylo podlé...
Kaden x Rafe? Princ x Zabiják? Kdo byl kdo?
Opravdu zapeklitá hádanka...

Deny2002
13.09.2017

Sakra to byl šok, když jsem asi ve 3/4 knihy zjistila, že Rafe je ve skutečnosti Kaden a naopak. Chápete??


Maky132
09.08.2017 5 z 5

POZOR SPOILER!!!
Ze začátku byla kniha trochu nudná až na to hádání, kdo je princ a kdo vrah ( čímž mě autorka dostala, protože jsem si myslela že Rafe je vrah a Kaden princ :) ). Ale pak, když Liu unesli to začalo být opravdu zajímavé. Celkově se mi kniha moc líbila a už se těším na další díl.

msjadepaton
09.07.2017 3 z 5

Lezl někomu krkem ten refrén "najdu tě ať už jsi sebedál"? V půlce knihy jsem měla pocit, že když to uvidím ještě jednou, vyletím z kůže. Autorka by si měla přečíst Jatka č. 5, aby viděla, jak se pracuje s refrénem v knize, když už tam potřebuje něco takového dávat.

Tenebien
30.04.2017 4 z 5

3,5 hvězdičky
Šla jsem do toho bez přehnaných očekávání, ale jsem ráda, že jsem si knížku nakonec přečetla.
Ze začátku to bylo slabší, útěk nepromyšlený (nemělo je nakonec najít víc lidí? :D), nic moc se nedělo. Určitě bych některé scény oželela a dodala tomu trochu víc dobrodružství nebo stavění světa, který je vážně zajímavý (spíš než fantasy jde o post-apokalyptickou literaturu s fantasy prvky)...
A pak je tam ten rádoby milostný trojúhelník... bleh...

Ale hrozně se mi líbilo hádat, kdo je Princ a kdo je Vrah (snad to tak přeloží :D), to byl vážně skvělý koncept. Často se daly situace interpretovat oběma směry a bylo to tak obtížnější odhadnout a já jen doufala, že jsem si to tipla správně. :-)