Kód horečky diskuze

Kód horečky https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342139/bmid_kod-horecky-lJX-342139.jpg 4 286 57

Labyrint série

>

Druhý prequel celosvětově populární scifi série o Labyrintu. – Nastal konec světa. Lesy hořely, jezera a řeky vyschly, hladiny oceánů se zvýšily. Pak přišla epidemie, horečka, která zasáhla celou zeměkouli. Umíraly rodiny, vládlo násilí a člověk zabíjel člověka. Pak přišel ZLOSIN a pokusil se najít odpověď. A objevil dokonalého chlapce. Ten chlapec se jmenoval Thomas a postavil Labyrint. Existují tajemství. Existují lži. A existují pouta, která by historie nedokázala předpovědět. Toto je příběh toho chlapce, Thomase, a toho, jak vybudoval Labyrint, který mohl jako jediný strhnout. Všechny otázky budou zodpovězeny.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Sci-fi , Pro děti a mládež

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

The Fever Code , 2016


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Verča04417
14.09.2017

Je to nejlepší série kterou jsem četla a tato knížka to nádherně uzavřela! Vždycky tento příběh zůstane u srdce. Jediné co mi bylo líto bylo to, že umřela moje nejoblíbenější postava a tou byl Newt, u této scény nemohla zůstat jediná řasa suchá. Ale to k té knížce patří- smutek, i radost.

JirkaDitt
27.08.2017 4 z 5

Myslím, že kód horečky se může úplně s přehledem rovnat původní trilogii. Celá kniha se čte s pocitem: ,,Aha, tak takhle to bylo.”
Co mě možná trochu - ale jen maličko - zklamalo, bylo to, jak vlastně Paigová Thomase zradila, co se týče sebrání jeho vzpomínek. Čekal jsem totiž něco většího, než sedativum v čaji. Ale oka. Pak mi tam možná chyběl nějaký vážnější moment mezi Teresou a Thomasem - mohl tam autor vrznout aspoň jednu líbačku nebo tak :-D

Chtělo by to si následně znovu trilogii přečíst, ale bohužel, mám připravenou už jinou knihu. Určitě se k tomu ale vrátím, protože číst to celé, když už víte, co bylo před tím, musí být úplně něco jiného.

Pan Dashner prostě zase nezklamal a je škoda, že tohle byla zřejmě poslední kniha k Labyrintu. Určitě bych ocenil i další - třeba děj o tom, co se dělo po vražedné léčbě.