Ohnivé znamenie diskuze

Ohnivé znamenie https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195781/bmid_ohnive-znamenie-2EI-195781.jpg 5 599 159

Nález ľudských ostatkov v podunajských lesoch privedie Barbariča na stopu bezohľadných lupičov a priekupníkov s otrokmi. Notár si musí zavolať na pomoc Steina a Jaroša. Spolu putujú do Prešporka, ktorý sa po páde Budína stal hlavným mestom Uhorska. Zdanlivo jednoduchý prípad sa rýchlo skomplikuje. Vyšetrovatelia musia zistiť, ako únosy mladých žien súvisia s odvekým súperením mešťanov s hradnou šľachtou, tajomnou samovraždou bývalého richtára a hlavne vyčíňaním prízraku, ktorého obete nachádzajú s ohavnými popáleninami. Posledné, čo Prešporok v predvečer volieb a veľkého výročného jarmoku potrebuje, je rozsiahle vražedné sprisahanie…... celý text

Detektivky, krimi Literatura slovenská Historické romány
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

Ohnivé znamenie , 2015


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

kapr
09.10.2017 5 z 5

S P O I L E R !!!






Domnívám se, že by ani v jediném komentáři zde neměla být zmínka o čachtické paní Alžbete Báthory, protože kdo si takový komentář přečte, už knihu jako detektivku číst nemůže, a vyžívat se v líčených hrůzách bez detektivní zápletky může pouze osoba mírně řečeno nestandardní, jinak nazývaná též úchyl.
Tento komentář rád smažu, když ostatní komentující své komentáře zaplavené takovýmto jednoznačným byť jednoslovným SPOILEREM upraví !!!
Úkolem komentáře je komentovat, sdělit pocity čtenáře, a přiblížit děj knihy tak, aby mohla být jednoznačně odlišena od dalších autorových děl i případných prací jiných autorů na podobné téma.
Povšimněte si laskavě, jak pečlivě se autor anotace jakékoliv podobné zmínce vyhnul !!!