Jedy - Víme, co jíme? diskuze

Jedy - Víme, co jíme? https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126017/jedy-vime-co-jime-126017.jpg 3 6 1

Za minulých třicet let se bez našeho vědomí změnilo to, co jíme, dramatickým způsobem. Karcinogenní pesticidy jsou obsaženy v ovoci a zelenině, ve sladkostech je plno škodlivých tuků, některé uzeniny mohou přispět ke změně lidského genetického materiálu a jediný biftek může obsahovat maso i ze čtyř stovek různých krav! Myslíte, že je to science-fiction? Propaganda nebo chorobná podezíravost? Nikoli, vůbec ne. Pouze skuktečnost zjištěná mnohými vědeckými studiemi, jež dospěly k témuž závěru... ... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Toxic – Obésité, malbouffe et maladies : enquête sur les vrais coupables , 2007


více info...

Diskuze o knize (1)

Přidat komentář

JosefJosef
04.09.2017

Kniha: JEDY Víme co jíme? William Reymond

V knize William Reymond bravurně odhaluje, to co se za uplynulých 30 let změnilo v celém světě v jídelníčku lidí. Proč značně ztloustlo převážně obyvatelstvo v USA a proč se tato epidemie šíří do celého světa.
V knize odhaluje chemickou látku HFCS 42 (látka HFCS 42 je také obsažena v glukózo-fruktózovém sirupu), která se používá řadu desetiletí místo cukru ve většině potravin, hlavně v USA ale už delší dobu i u nás, jak tato látka velice škodí organismu a nemoci z této látky. Chemická látka HFCS 42 je vyráběna z modifikované kukuřice. Francouzká studie odhalila, že geneticky upravená kukuřice způsobila krysám veliké nádory a narostly jim orgány (viz ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ. Dále odhaluje značnou škodlivost velkochovů a mnoho jiného.
Velice poučná kniha a hlavně odhaluje negativní stav a jejich přisluhovače, kteří stále více a více ovládají většinu nevědomého lidstva.

Autorovy knížky

William Reymond
francouzská
2008  60%Jedy - Víme, co jíme?

Kniha Jedy - Víme, co jíme? je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x