Jeden život, jedna šance? diskuze

Jeden život, jedna šance? https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253974/bmid_jeden-zivot-jedna-sance-vmN-253974.jpg 2 18 6

Kamile už není dvacet a cítí, že je něco v nepořádku. Vzpomíná, aby nacházela odpovědi na otázky: „Proč má tak často hlad? Proč tolik běhá? Proč je v práci raději než doma? Proč nemiluje děvčátko v pěstounské péči tak, jak by měla? Proč se zamilovala?…“ Přítomnost však vítězí nad neslavnou minulostí a Kamila se rozhodne pro více životů – život vzorné matky, mizerné manželky a věrné milenky. Poznání přichází příliš pozdě, Kamila odchází do prostoru věčné lásky bez toku času. Se svými blízkými se ale neloučí. Následky nehody, mentální anorexie, nenaplněné manželství, rozmanitost emocí spojených s pěstounstvím, láska, na kterou není nikdy pozdě – v příběhu bez konce.... celý text

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Kostěj
23.09.2015 odpad!

Nečetl jsem, ale když tu můžou hodnotit rodinný příslušníci autorky, tak já můžu taky :-D

Ajin
02.08.2015 odpad!

Nemám ve zvyku psát komentáře, jednu hvězdičku jsem dala proto, že jich tu míň není.
Na databázi knih jsem přišla náhodou - při hledání info o autorce knížky, občas si nějakou knihu koupím, byla to novinka, ukázka vypadala zajímavě, ale není to nic extra. To je můj názor. Autorka a její fanklub to asi moc prožívá, když mi neváhala napsat:

Přeji Vám krásný den, Ajine!
Proč tolik zloby? Ublížila jsem Ti snad? Proč ubližuješ Ty? Jestli jsi člověk a chceš zůstat člověkem, podepiš se. Nestyď se za svůj ubohý názor a odtajni se. Velký čtenář nebo čtenářka určitě nebudeš, co? Dokaž mi, že jsi knihu četl,-a. Napiš mi víc. Co Tě na ni tak rozzlobilo? Dokážeš komunikovat? Dokážeš vůbec napsat konkrétní kritiku? Víš o mojí knize vůbec něco? Otevřel jsi ji? Buď chlap, nebo pořádná ženská a odpověz mi. Jinak jsi pro mě ubožák a nemá cenu s Tebou ztrácet slovo.
Tak co? Dáme řeč? O knížkách si ráda povídám !!!!
Jana Maternová

Dokonce i její největší fanoušek se ozval:
Zdravím!
Jelikož jsem četl knihu Jeden život, jedna šance?, a když už něco přečtu, tak se zajímám o ohlasy dalších čtenářů, přijde mi Vaše hodnocení jako zlomyslné. Promiňte mi, ale jedná se o velice dobře sepsaný román s hloubkou příběhu a Vámi udělené hodnocení absolutně neodpovídá skutečnosti. Přímo si myslím, že se jedná o záměrné poškození autora. Je jen na Vás, zda to na svém profilu ponecháte. Ale rozhodně Vás málokdo bude brát vážně, když máte přečtenou pouze jednu knihu. Být Vámi, styděl bych se.

ZÓNA

Knížka mi nestojí za to, abych s někým o ní diskutovala. Tečka. Ublížit, ani poškodit jsem rozhodně nikoho nechtěla, stydět se nehodlám. To je vše.


Autorovy další knížky

Jana Maternová
česká, 1973
2015  44%Kotrmelce
2015  33%Jeden život, jedna šance?
2016  23%Viktorie
2016  20%Taškařice
2019  56%Škola na kraji města

Kniha Jeden život, jedna šance? je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce3x
Chystám se číst12x