Než vystydne káva diskuze

Než vystydne káva https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403542/bmid_nez-vystydne-kava-APv-403542.png 4 887 246

Funiculi funicula série

1. díl >

Co byste řekli tomu, kdybyste se mohli vrátit zpět do minulosti, ale pouze na chvilku, než vám vystydne káva? V jedné malé kavárně nazvané Funiculi Funicula, mají místo, které vám to umožní. Ale jen za těchto zvláštních podmínek: Můžete se setkat pouze s lidmi, kteří kavárnu již někdy v minulosti navštívili. Ať uděláte cokoli, přítomnost tím nezměníte. Při pobytu v minulosti se z místa nesmíte vzdálit. Váš čas v minulosti začíná nalitím kávy a končí, když káva vystydne. A tím výčet podivných pravidel nekončí. Přesto se najdou lidé, kteří, když se o této možnosti doslechnou, se rozhodnou ji využít. A co vy? Stáli byste o návrat do minulosti i za takových podmínek? Kniha nabízí čtyři příběhy osob, které se o cestu v čase pokusily, a jejich dojemná rozuzlení. Příběh první: Milenci – příběh ženy, která se rozešla s mužem, za něhož se chtěla vdát Příběh druhý: Manželé – příběh muže ztrácejícího paměť a jeho ošetřovatelky Příběh třetí: Sestry – příběh dívky, která utekla z domu, a její mladší sestry, která milovala jídlo Příběh čtvrtý: Matka a dcera – příběh těhotné ženy, která v této kavárně pracuje... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Sci-fi

Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

コーヒーが冷めないうちに (Kóhí ga samenai uči ni) , 2015


více info...

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Naias
15.03.2020

A určite by to šlo aj bez zhadzovania čitateľov, ktorým sa kniha páčila. Postoj „ja som meradlom dobrého vkusu“ je komický.

ZÓNA
15.03.2020

Knihu jsem nečetl, ale podle vysokého hodnocení jde zřejmě o nepochopení čtenáře.
Uživatelka ZUZULIQUE nemusí ze svého pohledu snižovat knihu hanlivými výrazy.
Stačí ohodnotit negativně, ale slušně...


evelýny
14.03.2020 4 z 5

Ač jsem toto ještě nikdy na této databázi neudělala, musím reagovat.
Respektuji svobodu vyjádření všech názorů uživatelů této DK.
Ale prosila bych i o respekt v opačném případě. Neschovávejme svoje nepochopení za arogantní slova ,,vtákovina - premrhaná šanca ..."

Není člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

P.S: Až ,,zuzulique" napíše nějakou knihu, dejte vědět. Ráda si ji přečtu a ještě raději ji okomentuji.