Do posledního dechu diskuze

Do posledního dechu https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/371299/bmid_do-posledniho-dechu-Wxx-371299.jpg 5 2787 665

Mělo to být vysněné rande… Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ. Nejprve si musí zajistit místo ve vyšetřovacím týmu, přesto se Erika rovnou vrhne do práce – a odhalí souvislost s jinou nevyřešenou vraždou. Obě oběti se našly ve stejném prostředí a zemřely stejným způsobem. Navíc si obě smluvily schůzku po internetu… Kdo se skrývá za falešnými profily na Facebooku a láká naivní mladé ženy na schůzku? Jak chytí Erika vraha, který vlastně existuje jen virtuálně?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Romány

Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Last Breath , 2017


více info...

Diskuze o knize (3)

mudr_teena
mudr_teena
20.09.2018

Do příštího dílu by to chtělo více Isaaca Stronga :)

St.Evelin
St.Evelin
27.03.2018 3 z 5

Na nový příběh s Erikou jsem se těšila, moc. O to větším možná bylo moje zklamání. Nějak mi to vůbec nesedělo, Erika (a vlastně i Robert) tohle umí daleko lépe. Vždyť teď vlastně pomohla Erice jen souhra náhod a vztahových chyb. Žádná dedukce, úsudek. Samotné finále tak rychle uběhlo, že jsem jen zavrtěla hlavou, jako by to chtěl mít spisovatel z krku (samotné rozuzlení, proč vraždil zrovna on, co konkrétně mu prováděl jakého bratr, jak dlouho, mělo to vliv na jeho aktuální činy?) Celé mi to přišlo tak nějak nedodělané, rozpracované, což je strašná škoda (knihu jsem po dočtení zklamaně uložila k ostatním kniham). Nicméně, je fakt, že Erika tady není zas takové hospodářské zvíře jako v předchozích dílech. A přeju ji vztah s Petersonem :-)


xluke
xluke
01.03.2018 5 z 5

Pokud se nemůžete dočkat, tak si můžete nechat posílat ukázky z webu http://robertbryndza.cz/ každý den pošlou jednu kapitolu do e-mailu :-)