Divoké karty I diskuze

Divoké karty I https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206715/bmid_wild-cards-divoke-karty-1-SGj-206715.jpg 3 180 45

Divoké karty série

1. díl >

Odhalte tajné dějiny světa – dějiny, v nichž Zemi roku 1946 postihne mimozemský virus, jenž hrstku přeživších obdaří podivuhodnými silami. Z některých se tak stanou Esa – bytosti duševně i tělesně přesahující lidský potenciál. Jiní se stávají Jokery – bytostmi stiženými podivnými duševními a tělesnými vadami. Zatímco někteří propůjčí své síly do služeb lidstva, jiní se stanou jeho nepřáteli. Divoké karty vyprávějí jejich podivuhodné příběhy. V úvodním svazku legendární série antologií editora George R. R. Martina se nám v sérii skvělých příběhů představí mistři fantastické literatury Roger Zelazny, Howard Waldrop, Lewis Shiner a samozřejmě sám George R. R. Martin. Nové rozšířené vydání, jež vám nabízíme, pak obsahuje také příběhy současných talentovaných spisovatelů Davida Levina, Michaela Cassutta a Carrie Vaughnové. Slavné příběhy Divokých karet začínají, a pokud jste příznivci barvitých fantastických příběhů, rozhodně si je nenechte za žádnou cenu ujít…... celý text

Literatura světová Povídky Fantasy
Vydáno: , Argo
Originální název:

Wild Cards I , 1987


více info...

Diskuze o knize (6)

Přidat komentář

simi8977
23.10.2016

Já to totálně nepochopila.. Může mi prosím někdo říct o čem to je?
Prosím.

Lettrice
26.03.2015

Sága Píseň ledu a ohně? Kde je jí konec... Na vydání Martinových knih ve všech světových jazycích už je jen Hra o trůny.


pobijecmuch
19.03.2015

Reklama vydavatelů knih hodně pomáhá k prodeji. A pod vlivem reklamy se do zájmu čtenářů dostanou i takové knihy, které vlastně žádnou literární hodnotu nemají. Tím nechci říci, že knihy od Martina nejsou ke čtení, naopak. Já osobně se na tuto knihu moc těším.

Zlord Antiježíš
19.03.2015

No, myslím že paulhunter to myslel právě ironicky, tenhle nápis je fakt trapnej. Martin není autorem seriálu, ale předlohy, takže ještě navíc zavádějící.
Osobně na seriál koukám, knihy čtu, Písni ledu a ohně jsem propadl, ale vzhledem k tomu že antologiím dvakrát neholduji, Martin je editor a autor jen, v případě téhle knihy jedné povídky, a celá série Wild Cards má snad 15 knih nebo kolik, dost jsem váhal jestli do toho jít. Ten debilní reklamní nápis je poslední kapičkou...kašlu na to! Pořídím možná až Rogues, jestli vyjde.

Lucky011
19.03.2015

Já bych k tomu dodala, že Hra o trůny s tím nemá nic společného a štve mě, že to musí nacpat na obálku. Jako by si lidi co koukají na Hru o trůny (a že to jsou hodně lidi který fantasy a scifi nezajímá) kvůli tomu hned koupili scifi povídkou sbírku, kterou Martin sestavil. Spíš si to koupí lidi co jeho knížky čtou, a proto by tam mělo být autor fantasy ságy Píseň ledu a ohně...

paulhunter
27.10.2014

Sestavil autor seriálu Hra o trůny.
Co k tomu dodat..