Darwinův omyl diskuze

Darwinův omyl https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76024/darwinuv-omyl-76024.jpg 3 44 11

Archeologické vykopávky dokazují: Lidé a dinosauři žili ve stejné době Opravdu proběhla evoluce? Jak je doopravdy Země stará? Proč byla Antarktida v minulosti bez ledu, jak dokazují antické mapy, a odkud se vzalo zrezivělé kolo ve vrstvách pocházejících z doby ledové? Geologové mluví o pomalém růstu skalních a půdních vrstev. Biologové dokazují postupný vývoj živých tvorů od jednobuněčných organismů až po člověka. A vědci obou oborů si vzájemně potvrzují správnost svých teorií. Země je pravděpodobně stará několik miliard let. Proč však nacházíme zkamenělé kostry dinosaurů na všech pozemských kontinentech a proč jednotlivé kosti mnohdy trčí z půdy? Vědcům se dosud ani nepodařilo vysvětlit, jak vůbec může něco na zemském povrchu zkamenět. Autor popírá Darwinovu evoluční teorii a předkládá důkazy, proč tomu tak je. Vydání druhé (aktualizované a rozšířené)... celý text

Žánr:
Záhady

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Darwins Irrtum


více info...

Diskuze o knize (1)

Garik
Garik
25.09.2011 2 z 5

Na obale je uvedený Ikar, na začiatku knihy tiež, no medzi údajmi na poslednej strane sa píše: „Vydala Euromedia Group, k. s. – Knižní klub“.
„Nakladatelství Ikar“ a „Knižní klub“ sú nakladateľské značky patriace pod Euromedia Group, dcérsku spoločnosť Bertelsmann AG (euromedia.cz).
Na knizniweb.cz, kde Euromedia Group prevádzkuje internetové kníhkupectvo sa tiež uvádza Knižní klub. Preto som sa napokon rozhodol uviesť k druhému vydaniu z r. 2008, ktoré som pridával, ako nakladateľa Knižní klub a nie Ikar.