Bůh synergie diskuze

Bůh synergie https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408859/bmid_buh-synergie-yG7-408859.jpg 3 32 19

Kniha odhaluje skutky, život a vládu Josifa Vissarionoviče Stalina, člověka zakydaného hromadou špíny. Součástí jsou úvahy o utajených krocích Stalina a jejich důsledcích a filozofické úvahy. Kniha likviduje řadu klišé a vysvětluje pravděpodobné příčiny mnohých a často krvavých událostí Ruska a Sovětského svazu. Autor pro uvedená tvrzení používá běžně dostupné prameny, logiku a sociální psychologii.... celý text

Diskuze o knize (8)

Přidat komentář

šifrin
28.12.2022

Norris416: zjistil jste fantastickou skutečnost, že "nějaké materiály přišly do Chruščovovy kanceláře v březnu 1965. Problém je v tom,že v březnu 1965 už Chruščov nebyl u moci ale na podzim 1964 byl odstaven Brežnevem."
Tak abyste věděl - o to právě jde, že na tom dokumentu je právě takové datum. Teď kdyby Vám laskavě došlo do hlavy, co to znamená. Dochází Vám to?

Norris416
21.02.2022

Autor je jak už tady mnozí píšou zcela mimo. Buď je blázen,nebo je placen ruskou tajnou službou eventuelně našimi komunisty. Současný kandidát na presidenta Skála velký soudruh je přesně ten kdo toto dílo obdivuje a propaguje a mohl by mít zájem kvůli jeho názorům aby někdo něco podobného napsal. Když si vezmu je několik nevyvratitelných faktů tak je zřejmé,že kniha je fabulace NON PLUS ULTRA ! Vinu sovětské NKVD na vraždění v Katynu uznali Gorbačov i Jelcin . Je tam ale mnoho dalších a dalších důkazů o nichž nemá smysl hovořit. Psal bych do rána. Co je autor knihy za nemehlo dokáží snadno jedinou věci. Poslech jsem si jeho výklad na Svobodném rádiu a tam pan Šifrin dokazuje jaký je mameluk když tvrdí např.že nějaké materiály přišly do Chruščovovy kanceláře v březnu 1965. Problém je v tom,že v březnu 1965 už Chruščov nebyl u moci ale na podzim 1964 byl odstaven Brežnevem. Pan autor neví ani tak zasádní věci a jen se ztrapňuje.


šifrin
21.02.2021

pro alHansal: Když jsem si uvědomil vážné nesrovnalosti a začal se Stalinem zabývat, uvědomoval jsem si, že musím být velice pečlivý a opatrný. Proto jsem vše mnohokrát prověřoval. Všechny zprávy jsem ověřoval z hlediska jejich návaznosti a v knize je jen to, co tímto tvrdým sítem prošlo. Proto tam nejsou odkazy na Conquesta, Antonov-Ovsejenka, SoLŽEnicyna a další sedmilháře. Pokud se vám tedy zdá, že z knihy zní sovětská propaganda, pak je to jenom proto, že ta propaganda prostě byla pravdivá. Upozorňuji, že i pro mě to bylo překvapení.
Zato Vy zastíráte - již jen v tomto příspěvku. Co se týče "Katyně" já jednoznačně píši, že to je dílo Němců . a vede mě k tomu hodně podrobný rozbor. Ostatně do toho jsem se snažil zahrnout i literaturu obviňujíví to vaše "NKVD". Ale zase pro nespojitost nic z toho neprošlo (i když jeden odkaz tam mám). Další Vaše tvrzení jsou již zcela mimo mísu, neboť například základní literaturu najdete na stránkách 422 a 423 a co se týče Vašeho fantastického odhalení o mých dalších "moudrech" na pospolne.cz, tak to svědčí jenom o tom, že jste moji knihu ve skutečnosti nepřečetl - protože to v ní najedete na stránkách 355-364. Je vidět, že na Ústavu Státních TRafik jsou lenoši.
Co se týče kapitálu, který jsem na knihu dostal (od koho, proboha?), tak to laskavě prokažte. Jste demagog a gauner.

siena
03.11.2020

Ano, oblíbené... já nejsem antisemitou, ale antisionistou. Pak tu psát o těch hloupých, zvrhlých, Židech, Židech zločincích, mohu. Citujte si kde se vám líbí, jen tady, na DK, v podmínkách, jsou jisté mantinely... Nalistujte si!
"Uživatel není oprávněn využívat služeb Portálu k jakýmkoli účelům, odporujícím právním předpisům nebo níže uvedeným pravidlům: Jedná se zejména o příspěvky obsahující rasistické výroky, hrubé urážky a hrubé vulgární výrazy (s výjimkou citací pasáží literárních děl), násilné nebo jinak útočné příspěvky...".
https://www.databazeknih.cz/podminky-uziti

siena
03.11.2020

Já to neříkám jen vám, já to hlavně říkám ostatním zdejším uživatelům... aby bylo jasné, proč jsou vaše příspěvky mazány. Když to zatím jinak nejde.
A není to udávání, chlubení, ale dání najevo, že pro antisemitismus není na DK, ani jinde ve společnosti, místo. Jako pro jakoukoliv nenávist vůči druhým.

siena
02.11.2020

Vím, že se stále opakuji... Opravdu by nešlo doprovodit mazání příspěvků, když už k němu dojde, informací, proč se tak děje?

Svůj původní příspěvek jsem smazala. A ano, Karlos80, nahlásila jsem ten váš, jako příspěvek, který odporuje zdejším pravidlům. Ostatně jako mnoho vašich zdejších zde...

siena
14.08.2020

Karlos80, samozřejmě, rusofob, sionista a trockista. Pan Michal Klíma to přesně vystihl... Co se tu všechno ještě nedočtu! Že prý pravda vadí!?!

Ještě poznámku... vy, autor 14 komentářů ke knihám, "registrovaný" necelý rok, tu hodnotíte druhé uživatele jako fake profily, jako trolly? Uživatele, který, tu píše pravidelně již několik let, a na rozdíl od vás, čte, hodnotí a píše komentáře k historickým knihám a publikacím? Který čte naučnou literaturu? Vážně, jsou jisté úkazy, kterým těžko kdy porozumím, a vlastně ani nechci!

Karlos80
14.05.2020

TomSkriqn; Ale nepovidej, četl jsi vůbec tu knihu a nebo si založil účet jen proto aby si ji mohl dat opdad!? To není o tom že by si někdo z nás idealizoval Rusko, ale chápu zaslepeným a jednoduším to nevysvětlíš , ona na je dnes jaksi populární rusofobie, všude o ní slyšíme všude o ní čtěme, aniž by si tito zmanipulovani rusofobové (obyčejní lidé především nikoliv fanatici) uvědomovali jeji pravý důvod a vůbec její původ. Tebe vnímám jako multaka který vůbec tu knihu nečetl...Svůj komentář, ktery je spíš názor, si mohl napsat sem do diskuze...