Bestiář diskuze

nehodnoceno
Bestiář https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/157557/bmid_bestiar-4cK-157557.jpg 0 0 0

Udělějte si pořádek ve strašidlech, démonech a jiných bytostech. Bestiář vás formou výkladu seznámí s pány nebes a pekel, vysvětlí vám co jsou jednotlivé postavy zač a jak vznikly. Nevíte jak se zrodil Satan? Bestiář vám podá vysvětlení. Najdete v něm všechny vládce pekel a dozvíte se i to, kolik mají legií a jak jsou tyto legie početné. V knize najdete informace o více jak 650-ti bytostech od Asie až po Evropu, od nebes až po peklo.... celý text

Diskuze o knize (3)

Přidat komentář

Lenka.Vílka
03.08.2020

RosselanorrLoke: stačil mi jediný pohled na první větu vašeho komentáře a chápu to. Ten url odkaz. To nemá být v záložce komentáře. Žádné odkazy mimo databázi :)
Bohužel je formulace hlášky nešťastná :( :/ což je v rámci nahlašovacího formuláře bohužel takle...

RosselanorLoke
03.08.2020

Nechápu, jaké spoilery může obsahovat komentář k literatuře faktu, ale počítám, že se nelíbí to upozornění na rozpor v autorech.


RosselanorLoke
14.04.2020

V podstatě vytištěný přepis bestiáře z Bezejmenné stránky (www.fext.cz/bestiar). Moc nechápu otázku autorství, protože autorem stránek na fextovi je IMHO p. Vyhlídka, zatímco u knihy je uveden p. Ondrejka.
Každopádně kniha i web uvádí ve formátu poměrně vtipných jednotlivých slovníkových hesel tu podrobné, tu základní či dokonce jen letmé informace o nejrůznějších mytologických či folklorních potvorách, bytostech i bozích napříč celým světem. Pokud máte jako já pro tyhle věci slabost, knihu či spíše web naprosto doporučuji. Kniha má oproti webu pouze přidanou obálku a odstraněné hypertextové odkazy, jinak je obsah zcela totožný a sahá od 1. po polovinu 40. stránky webového bestiáře.

Štítky knihy

nadpřirozené bytosti démoni příšery, monstra bestiář

Autorovy další knížky

Viliam Ondrejka
česká, 1965
2017  60%Pedofil
2010  0%Bestiář
2011  0%Větrušice 25

Kniha Bestiář je v

Přečtených1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst2x
Chci si koupit3x