Hlasy diskuze

Hlasy https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/345691/bmid_hlasy-Jlx-345691.jpg 4 662 192

Beatrice Kaspary série

< 3. díl >

Lidé, kteří si divoce mumlají sami pro sebe. Kteří se odhalují, slyší hlasy. Psychiatrické oddělení salcburské Kliniky-Sever se specializuje na mimořádně těžké případy. Když je jeden z lékařů nalezen zavražděný v ošetřovně, musí se vyšetřovatelka Beatrice Kasparyová pokusit vymámit informace z pacientů. Z traumatizovaných duší, které žijí ve své vlastním světě. A nehrají podle pravidel…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Thrillery

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Stimmen , 2015


více info...

Diskuze o knize (3)

zbožňuju_knihy
zbožňuju_knihy
10.07.2018 5 z 5

Darami87: SPOILER: no já už byla v rozpacích, když šla SAMA do toho domu, kde byla Jasmin! To je úplně stupidní, vím, kdo je vrah a čeho je schopný a neohroženě se vydám k němu domů? Ale prosím Vás, to je možné snad jen v amerických filmech :-D. Né, to mne fakt vždycky naštve :-D

Hrdlik
Hrdlik
22.03.2018 3 z 5

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILER!
Přiznám se, že detektivky nečtu, ale v knihkupectví mě tato kniha zaujala hlavně díky prostědí, ve kterém se děj odehrává. Celkový nápad nebyl špatný, jen si myslím, že mohl být propracovanější. Od začátku jsem věděla, že to bude právě Plancková, kdo v tom bude mít prsty, bylo to všechno až moc prozíravé.


Darami87
Darami87
20.01.2018 4 z 5

Pozor, SPOILERY
Ze začátku mi přišla kniha trochu zdlouhavá, chvilku mi trvalo, než jsem se začetla. Ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Jasmin mi přirostla k srdci a stala se pro mě skutečnou bytostí, které bych přála šťastný konec. Postava Trimmela mi přišla trochu zbytečná. Jako by to byla jen vodička do úvodu knihy.
Jen mě trochu zarazila hloupost Bei, když utekla z domu Plankové. Takže ona oteče od vražedkyně, která měla nějakou dobu přístup k jejím věcem a první, co na útěku udělá je, že se napije vody, se kterou si Planková mohla v klidu manipulovat.... Vážně? Ano, já chápu, že byla vyčerpaná a žíznivá, ale tohle byla kolosální blbost.