jaromír z jaromír z diskuze u knih

☰ menu

Případ doktora Karpety Případ doktora Karpety Jaroslav Boček

Nejspíše někdo koho po válce dohnala jeho vlastní minulost, tak jako mnohé jiné válečné zločince ukrývající se před spravedlností. Důstojníků SS i Dozorců z koncentračních táborů kteří se po válce vydávali za oběti holocaustu jen aby unikli spravedlnosti bylo všude plno. A vůbec bych se nedivil kdyby ho nakonec odhalili, unesli, odsoudili a popravili kdesi na neznámém místě třeba Britové, Izraelci nebo Sověti. Tak jako například Adolfa Eichmana.

23.10.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Bohužel vás zklamu ale poznámky si nedělám, ale možná vás šokuji ale mezi Židy i Romy mám několik dobrých přátel s kterými se občas sejdeme u piva a debatíme o starostech všedního dne.

13.02.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Pokud vím a nepletu se tak Židé a Arabové, tedy muži mají obřízku a podle toho se liší od ostatních ne?? Ovšem u žen to nepozná nikdo tuším ale třeba by nám tu někdo o tom mohl udělat přednášku a vysvětlit nám to ne??

13.02.2020


Jedovatá houba Jedovatá houba Ernst Hiemer

Tak ono je pozoruhodné že i na českých knižnich chatech jako jsou CBDB nebo DK vás tamní administrátoři obtěžují už jen na základě toho co máte za knihy v různých kolonkách u svého profilu nebo za pozitivní komentáře u vášich oblíbených knih což je vcelku smutné. Vzhledem k tomu že to jsou voliči Pirátů kteří tam volají po zákazu a pálení knih které se jim nehodí do krámu tak jak to dělali v minulosti třeba Nacisté a Komunisté.

13.02.2020


Mírové dílo Adolfa Hitlera Mírové dílo Adolfa Hitlera Rolf Kapp

V klidu jsem, nohy v teple mám, všude v pokoji knihy kam se podívám, i zbraně některé doma vlastním. Na notasu se na Kung fu filmy s Bruce Lee i s Jackie Chanem rád koukám a Bruce Leeho obraz na stěně mi jako potrét visí, jen s nunchaku bojovaní zatím neovládám a každou chvilku na hlavě nebo na zádech krvavý šrám se mi rýsuje.

12.02.2020


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Hezky napsáno ale to stou střední délkou života jste si vycucal z prstu kde ?? Nebo jste to snad sám zažil ??

31.01.2020


Poselství přírodních národů Poselství přírodních národů Petr Martan

Ted jste se Perry81 projevil opravdu jako inteligent když vám vadí kniha o přírodních národech této planety žijících v Amazonském pralese. Nebo možná máte s těmito jihoamerickými indiány nějaký problém pramenící z nenávisti k lidem kteří se snaží žít v souladu s přírodou že ??

06.11.2019


Mírové dílo Adolfa Hitlera Mírové dílo Adolfa Hitlera Rolf Kapp

Tak tohle mě celkem pobavilo jak si mě tato osoba "siena" neustále bere do huby, aniž by si jí kdokoliv všímal.

07.07.2019


Všichni nekradou Všichni nekradou neznámý - neuveden

Oficiální youtube kanál autora naleznete zde https://www.youtube.com/user/CeskaPiratskaStrana/featured

24.05.2019


Albánie - kráska se špatnou pověstí Albánie - kráska se špatnou pověstí Petr Horký

Knihu sem sice nečetl ale přesto nechápu co krásného na Albánii může být. Možná z pohledu její válečné spolupráce s Adolfem Hitlerem a dokumentů ukrývajících se v archivech ve Washingtonu, Londýně a v Moskvě by to mohlo být zajímavé. Ovšem já osobně trpím alergií na Albánii a její obyvatelstvo už jen kvůli tomu co prováděli za druhé světové války i za války v Jugoslávii v devadesátých letech minulého století.

04.05.2019


Vzpoura pražské kavárny Vzpoura pražské kavárny Dominik Landsman

Musím uznat že když sleduji co se poslední dobou kolem mě v této kdysi krásné zemi děje, tak se nemohu ubránit dojmu že autoři mají vlastně pravdu.

01.05.2019


Továrna na debilno Továrna na debilno Dominik Landsman

Musím uznat že když sleduji co se poslední dobou kolem mě v této kdysi krásné zemi děje, tak se nemohu ubránit dojmu že autoři mají vlastně pravdu.

01.05.2019


3x Rambo 3x Rambo David Morrell

Ty víš co jseš. Z čeho seš ukutej. Máš válku v krvi. Smiř se stím. Nezabíjel jsi pro svou vlast. Zabíjels pro sebe. Toho tě bůh nikdy nezbaví. Když jseš v úzkejch, je zabíjení stejně snadný jako dejchání.

08.04.2019


Mein Kampf Mein Kampf Adolf Hitler

Ještě bych zde vložil video které hovoří o historii této knihy a jejích dopadů na současné dění nejen v německu ale i v celé Evropě

08.04.2019


Mein Kampf Mein Kampf Adolf Hitler

Video o druhém vydání této knihy.

08.04.2019


Nesmrtelný hrabě Nesmrtelný hrabě Kristýna Freiová

Laurent de Angeloure známý jako nesmrtelný hrabě de Saint-Germain, osobnost opředená mýty?? Nenechte se vysmát nešlo o nikoho jiného než-li o geniálního šarmantního podvodníka.

05.04.2019


Exekutor Exekutor Jiří Pánek

Podobných příběhů je žel v této kdysi krásné a svobodné zemi plno. Děje se to dnes a denně a já sám bych mohl také vyprávět. Jak by řekl Hamlet ... Je cosi shnilého v zemi koruny české.

04.04.2019


Prolomení hradeb Prolomení hradeb Petr Hampl

Trochu mě mrzí že sborník k novému vydání knihy je samostatně neprodejný. Přijde mi to trochu jako podraz že si to nelze dokoupit.

23.03.2019


Až na dno zrady Až na dno zrady Jiří Pernes

Zajímavý dokument o této historii je zde https://www.youtube.com/watch?v=wL6a2mL-o7o

22.03.2019


Ulice vaří s vámi Ulice vaří s vámi Miroslava Kuntzmannová

Seriál o ničem, pro tupé stádo ovcí bez vlastního rozumu. Osobně nechápu jak na tom někdo může viset každý den u televize.

21.03.2019


Ulice - Průvodce seriálem Ulice - Průvodce seriálem Alena Šloufová

Seriál o ničem, pro tupé stádo ovcí bez vlastního rozumu. Osobně nechápu jak na tom někdo může viset každý den u televize.

21.03.2019


Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Jaroslav Vokřál

Filmová verze s Markem Vašutem v hlavní roli zde https://www.csfd.cz/film/8602-pesti-ve-tme/prehled

17.03.2019


Pěsti ve tmě Pěsti ve tmě Jaroslav Vokřál

Jinak více o našem nejslavnějším prvorepublikovém boxerovi si můžete přečíst zde https://www.lidovky.cz/lide/pohnute-osudy-skutecne-pesti-ve-tme-boxer-vilda-jaks-zemrel-v-bombarderu.A151123_185142_lide_ELE

17.03.2019


Sexuální mravy zakladatele islámu Sexuální mravy zakladatele islámu Zakaría Botros

Já to říkám neustále že to byl pomatený sexuální deviant. Kterého sem znal osobně, a kdyby byl tím vyvoleným za kterého ho považují jeho následovníci tak by zde byl stále mezi námi.

17.03.2019


SS v akci SS v akci kolektiv autorů

Tuto knihu napsal pan Karel Vajdl. Tak trochu nechápu proč tam uživatel Pavelpi uvedl koletiv autorů.

10.03.2019


Blackout – Zítra bude pozdě Blackout – Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Kdysi žili lidé bez elektrické energie mnohem štastnější a bezstarostný život. V mnohém lepší než-li v dnešní uspěchané době, kdy vám čas doslova utíká mezi prsty.

09.03.2019


České století České století Petr Švec

Jen doufám že za dalších 100 let tu nějaká česká republika ještě bude.

02.11.2018


Angela Merkel Angela Merkel Matthew Qvortrup

Kdyby se nám nesnažila neustále něco nařizovat a přikazovat tak bych neřekl ani tuk. Ovšem přijde mi že paní Angela Merkelová je po Adolfu Hitlerovi už druhý říšský kancléř který by se nám tu nejraději snažil poroučet.

28.10.2018


První život Angely M. První život Angely M. Ralf Georg Reuth

Angela Merkelová, politička která dokázala zdevastovat Německo i celou Evropu způsobem o kterém se nikomu jinému ani nesnilo. A ještě má tu drzost nám diktovat co smíme a co nesmíme dělat ve své vlasti??

28.10.2018


Angela Merkel Angela Merkel Matthew Qvortrup

Tak ono hodnotil pozitivně Angelu Merkelovou snad ani nelze. Tak trochu nechápu co chce zde siena obhajovat na již druhém říšském kancléři který se nám tu snaží diktovat jak máme žít.

28.10.2018


Babiš: Vůdce pro 21. století Babiš: Vůdce pro 21. století neznámý - neuveden

Vydal ústav nezávislé žurnalistiky v Praze.

27.10.2018


Počestný Andrej Babiš Počestný Andrej Babiš Dušan Válko

Andrej Babiš nechat všechny výtisky soudně zabavit a veřejně spálit na hranici, a to včetně výtisků které byli již prodány a následně zabaveny lidem policií slovenské republiky.

27.10.2018


Facebook - návod na přežití Facebook - návod na přežití Martin Baxendale

No pokud je pro někoho Facebook životní drogou bez které nemůže žít tak ho upřímně lituji. Z mého pohledu je to nudná aplikace k ničemu bez které se mile rád obejdu.

27.10.2018


Facebook - návod na přežití Facebook - návod na přežití Martin Baxendale

Trávit čas s dobrou knihou v ruce, u pěkného filmu nebo třeba venku na procházce se psem je mnohem lepší než vysedávat na Facebooku. A pokud někdo potřebuje komunikovat s přáteli přes internet stále tu má na výběr mnoho jiných možností bud přes Skype nebo přes legendární portál centrumu https://www.xchat.cz

27.10.2018


O Kazovi, ktorý si hľadal domček O Kazovi, ktorý si hľadal domček Zoya Ledecká

Dítě z první třídy základní školy, které nejen že napíše vlastní knihu pohádek, ale jak se zdá tak si jí i zvládne vydat samo nákladem?? A vrchol všeho je že si ještě založí kvůli tomu vlastní nakladatelství ZOYA PRESS. Nestačím se tedy divit co vše je tedy u našich sousedů na slovensku možné.

24.10.2018


Stěhování národů s.r.o. Stěhování národů s.r.o. Václav Klaus

Když přijdou tito takzvaní uprchlíci do Evropy, první co vidí je to jak se zde od středověku změnila vládnoucí diktatůra, tak se nedivím že všude je tolik bestiálních vražd, hromadných znásilnění žen, ozbrojených loupeží a plno dalšího svinstva které páchají každý den na uzemí Evropské unie a o kterém se jen diskrétně všude mlčí. Jistě pryč jsou dávno doby mocných králů, neohrožené církve a ostatní vládnoucí inteligence. Dnes nám vládne šlechta bruselských ustrašených a úplatných politiků kteří sedí nejen v Bruselu ale i všude jinde po celé Evropě. Církev která již je dávno za zenitem a která zeslábla takovým způsobem že Saracénům přijde dobrá již jen k smíchu a opovržení. Ale to nejhorší jest asi to že nám vládnou samí hlupáci a zloději od regionální politiky začínaje po vrcholnou parlamentní politiku konče.

24.10.2018


Povolené a zakázané v Islámu Povolené a zakázané v Islámu Júsuf Al-Qaradáwí

V roce 2005 Česká televize odvysílala dokument "Já, muslim" který mapuje muslimskou komunitu nejen z mešity v Praze na Černém Mostě. Mj. v něm muslimský duchovní obhajuje sebevražedné útoky a přirovnává je k činu Jana Palacha. Tak fakt nevím co si o tom mám myslet.

21.10.2018


Základy tauhídu Základy tauhídu Abu Ameenah B. Philips

Vcelku zajímavá kniha která světě div se vyšla uprostřed Evropy, v srdci České republiky v naší krásné matičce Praze. Kniha kterou bych si dovolil přirovnat svým obsahem ke Koránu a více info o policejním zátahu v Pražské mešitě lze získat třeba zde https://www.policejninoviny.cz/zaklady-tauhidu-kniha-diky-niz-se-zatykalo-pri-patecni-modlitbe.html

20.10.2018


Černá kniha církve Černá kniha církve Michael Hebeis

Nikdo, ani všechna ostatní náboženství v lidské historii dohromady spolu se všemi diktátory a tyrany v různých historických etapách nezpůsobili tolik utrpení, mrzačení a vražd. Jako právě Muhammad ibn Abdulláh ibn Abdulmuttalib a jeho následovníci.

20.10.2018


Černá kniha církve Černá kniha církve Michael Hebeis

Tak netvrdím že katolická církev je zrovna svatá i přes skandály lidí působících během těch dvou tisíciletí v ní, ale zas temná minulost islámu toho zvládla mnohem více během čtrnácti století své existence a přesto o ní knihu nikdo nenapíše? To by bylo teprve čtení ikdyž v dnešní době asi politicky nekorektní že?

17.10.2018