Adria Orici Adria Orici diskuze u knih

☰ menu

Moje zpověď Moje zpověď Kateřina Kantová

GrasselováL Oni to nemají v životě lehké, když budou na dále v Čechách podobná témata tabu. Zůstanou stále, pokud jim nebudeme ve společnosti předcházet....hned odsoudíme jak to jde. Jelikož vybočují a pro Vás (nás) nejsou normální. I když to jde říci mnoha způsoby, není to jednoduché popsat co má člověk na mysli. Zvlášť když jsem jejich oběť..... .

12.09.2014 5 z 5


Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

LordSnape ano jsme jen lidé, ale máte pravdu hodnotit podobně knihy bych si nedovolil, i když se mi nelíbí. Však jste můj omílaný komentář určitě četl. Při čtení se bavím, odpočívám nezapisuji si do bloku chyby. Kdybych to dělal, žádná kniha mě už nikdy neuspokojí.

04.06.2014


Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

LordSnape chápu jak to myslíte oba. Jen mám pořád pocit, vše se dá říci i jinými slovy. To není nic špatného, nebo útok na oba. Jen jsem se naučil mít jistý nadhled. Pořád mám pocit že přemluvím lidi, aby se k sobě chovaly slušně i když nesouhlasí s jiným názorem. Naivita ? ;)

04.06.2014


Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Aréna smrti / Vražedná pomsta / Síla vzdoru Suzanne Collins

Dostanu na budku? Když napíšu, každý ať si čte co chce. Jsem také knižní imbecil a čtu jen to co mě baví a zajímá.. Když se někomu moje knihy nelíbí nevnucuju.... . Ego musí mít za každou cenu pravdu, znám to na sobě :D.

04.06.2014


Žena v kleci Žena v kleci Jussi Adler-Olsen

Alena S - přeci čteme a bavíme se, nehledáme chyby nebo jestli je příběh věrohodný. Kdybych toto preferoval neměl bych prožitek z dobrého čtení snad už nikdy. Ale vím že jste to nemyslela tak doslova.... tedy doufám.

01.06.2014 5 z 5


Iveta - 10 mužů a smrt Iveta - 10 mužů a smrt Terezie Bělehradská

Neznám sice autorku, pevně doufám že to nebude styl .... bulvár. Ale nejspíš bude.

13.05.2014


Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

binysek - Ano mám je to skvělá ženská, známe se cca od dospělosti. Děkujeme za podporu, i takto v písmenkách potěší. Pěkně jste to popsala. Bohužel kolikrát vidím děti běhat venku i po 21h večer v létě... . Jdu navštívit čtečku, musím se podívat do čeho se začíst ;).

23.04.2014 5 z 5


Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

binysek - pokud mohu na Vás reagovat. Ano jak píšete. Člověk se může kontrolovat a požádat o pomoc. Samozřejmě to vidím trochu z jiného úhlu. V dnešní společnosti, budu se opakovat. Omlouvám se, ale sedí to do toho.... Dnes když někdo vybočuje je .... . Víme co mám na mysli. Zajít k lékaři a svěřit se je jeden z nejtěžších úkolů. Znám "pacienty" kteří se k tomu odhodlaly a dnes jsou dá se říci v pořádku. Pomáhají ostatním se vyrovnat se svojí úchylkou a hlavně se s ní naučit žít. Pokud to dotyčný neudělá a spoléhá se pouze na léky, je pouze v polovičním tempu vše zvládnout. A my "oběti" se snažíme pomáhat dětem kde se dá. Dělám to rád a velmi mě těší když mé zkušenosti ostatním dětem a lékařům pomohou. Přeci jenom jsme každý jiný, mnohokrát se stalo že lékaři na nás dají, je to tím že přeci máme jiné myšlení než se běžně učí ve svých oborech. Když Vám dají uznání, ... to by mě nenapadl takový postup.... přesně jak si řekl šlo to dobře na té terapii než ten klasický postup..... prostě máte smysl žít. Někomu se může zdát že se v tom moc šťouráme..... Jak sem psal v komentářích, podvědomí je svi..ně a umí se bohužel ozvat. Takže nevidíte pouze minulost a vzpomínky, přímo jí prožíváte znovu se vším všudy. I když občas si člověk musí něco vzít aby mohl spát.... kolikrát se mě opravdu nechce usnout.... rozebírat to nemusíme...... . Pokud myslíte že to zvládnete v mém případě.... zkuste si představit sadistického pedofila.... . Opravdu to není jednoduché. Pro někoho možná přehnané, vysvětlete dětem jak se mají chovat nikam s cizím nechodit atd. Ano je to dokola, ale i občas přehnaná péče a starost o Vaše děti je.. jak to popsat.... příjemnější dětství než naše.

23.04.2014 5 z 5


Banka těl - Mladší Banka těl - Mladší Lissa Price

epuska - vyděl jsem ji na stránkách levných knih. Asi neměla určitý prodej. Toto mě vždy nepříčetně vytočí. Kvalitní čtení a pokračování nevyjde, kvůli malému prodeji :( .

06.04.2014