poetree poetree diskuze

☰ menu

Pár nápadů na vylepšení webu

...jen tak mimochodem k mýtu o dobírce - dobírka opravdu není bezpečnější!! Je akorát dražší a může být rychlejší, pokud ji odesilatel pošle hned. Pokud Vás někdo chce podvést, tak podvede i tak - pošle vám cokoli jiného a bezcenného a Vy to prostě zjistíte až po zaplacení a rozbalení.... takže buďto věříte anebo ne = dobírka není řešení.. a kdo se bojí, nesmí do lesa, že.

31.08.2016


Václav Havel

Druhý den nahlížím do zdejších diskuzí - nejprve kvůli změnám v systému zpráv - a nestačím se divit. A taky se děsně divím, proč kdo vymyslel a udělal nadávku ze slov pravda a láska....

19.07.2016


Pár nápadů na vylepšení webu

Ach jo, připojuji se k nešťastným (u mě doslova) a opravdu bych brala předchozí typ zpráv - chybí mi: možnost zprávu smazat, pak hromadně (přes CTRL + F) hledat v jednotlivých Přečteno, Odesláno.... a to, na co jsem neodpověděla, jsem měla v nových a tedy jsem věděla, že se na to mám mrknout, nyní je to tučně, já si to přečtu, nechám na později, ale už to tučně nezůstane, takže opět budu vše pročítat...... nechápu tyto komplikace... a kopíruji: I já souhlasím s tenaxovým komentem ohledně nedochápání změn u něčeho, co fungovalo.

17.07.2016