Nikolaoss Nikolaoss diskuze

☰ menu

7. Kniha o holokaustu

Tak tohle bohužel není téma pro mě :(

12.11.2019


18.) kniha, která získala Man-Bookerovu cenu

Já jsem třeba zrovna teď začala číst Wolf Hall a docela mě to chytlo, tak jsem koukala na medailon autora a ejhle! Sedla mi zrovna do tématu, na který jsem ještě knihu neměla - tedy do tohohle. Miluju náhody.

13.01.2019


Vzhled stránek DK

No... kulatá profilovka se mi nelíbí, ale co nadělám, že :)

29.10.2018


Vzhled stránek DK

Nad obálkou mnohem, mnohem lepší!

10.10.2018


Vzhled stránek DK

Mně se změny nelíbí. Byla jsem na tu jak doma a najednou jsem v nepřátelském prostředí. Původní web byl lepší. Přiznávám, že zvažuji přechod ke konkurenci. Raději si budu zvykat na úplně novou věc, než se smiřovat se ztrátou pohodlí v té staré...

09.10.2018


Menu zpět v levé části na profilu

Také bych byla pro návrat menu na původní místo. A také pro návrat hodnocení knihy na původní místo. Pod fotkou je to hnusné a k ničemu. Nahoře to člověk hned viděl...

09.10.2018


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Joooooo! Paráda, díky moc! Ani jsem nedoufala, že ji někdo bude znát :)

01.02.2018


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Tohle nebyl historický román :) a Nefra byl opravdu chlap. Ale děkuji.

31.01.2018


Knihy, po kterých pátrám - poraďte

Prosím o nakopnutí paměti :) hrozně ráda bych si přečetla knihu, kterou jsem četla kdysi v dětství, ale neznám už ani název a už vůbec ne autora.
Pravděpodobně to byl nějaký dívčí román. Knížka je o holce ze současnosti, které se zdávají sny, že je egyptskou princeznou a má se stát ženou faraona, který se jmenuje Nefra. To je bohužel všechno, co si pamatuju :D chabá nápověda, že? Ale třeba někdo četl to stejné. Mám ještě takové mlhavé tušení, že toho jejího prince chce v minulosti někdo zavraždit a ještě s tím vším nějak souvisí kocour, který za tou holkou v současnosti chodí.
Jestli na tohle někdo přijde, tak je génius :)

31.01.2018