LukBook Online LukBook diskuze

☰ menu

Knižní novinky - rozdělení knih dle jazyků

Ahoj,

pravidelně používám články Knižní novinky jako inspiraci. Je to super, že tam takhle najdete opravdu velkou část knih co vychází. Jediný co mi trochu vadí, že tam jsou smíchané knihy v Češtině a Slovenštině. Nešlo by tam dát rozcestník, aby si člověk mohl vybrat, jestli chce zobrazit novinky v CZ nebo SK?

S pozdravem

Lukáš

01.11.2020


Hodnocení uživatelů v bazaru

Mám takovou technickou/dotaz. Asi na šéfa tady :-) Bohužel se občas prostě stane, že s některými lidmi nevyjdete během obchodování v bazaru a ani to nemusí být Vaše chyba. Já jsem zrovna nyní řešil prodej knihy i s poštovným za 160 Kč. Knihu jsem normálně odeslal poštou, bohužel tam byl nějaký problém (nevím jestli knihu ztratili nebo zapomněli poslat). Tak jsem to s nimi musel pak řešit na poště atd. A paní, které jsem to prodával mě mezitím začala vyhrožovat, ať jí hned vrátím peníze, nebo mě všude pomluví, podá na mě trestní oznámení a nějaký další věci. Nakonec vyřešeno, pošta knihu našla, ale stejně mám od paní negativní komentář - ok já jsem jí ho dal taky, ale tohle je fakt šílený. Otázka zní - jde se proti tomu nějak bránit? Ten špatný komentář mě samozřejmě může zkomplikovat prodeje. Někdo ho uvidí a řekne si: Tak od toho radši nic nekoupím. A přitom to nemusí být moje vina. Přijde mi to nespravedlivé?

15.01.2020


Recenze knih

Na profilech uživatelů se nacházejí seznamy recenzí, které uživatel napsal na databazi knih. Nešlo by vytvořit i podobný seznam na recenze, které jsou vkládány ke knížkám a vedou na jiné stránky. Já třeba píšu recenze na několik stránek a potom vkládám odkazy na recenze zde k jednotlivým knihám. rád bych měl na profilu seznam těchto recenzí...

11.03.2015


Seznam akcí

4Siena Samozřejmě uplný seznam v uvozovkách, nikdy nebude úplný ..Nesmíte mě tolik brát doslova...:-) Ale prostě co nejplnější

4Koka - Já samozřejmě vím že to je práce..Ale spousta lidí podobnou práci dělá zadarmo, protože je to prostě baví..A teprv v knižní redaktorské branži to většina lidí opravdu zadarmo dělá...Všechno na světe se netočí okolo peněz..Naštěstí..Já bych to třeba rád dělal i zadarmo..

4Mhutani - Jj já používám kalendář na to, abych si do něj napsal data vycházejících knížek..Píšu také recenze na knihy, proto vždy když vidím že má určitý den vyjít nějaká pro mě zajímavá kniha, tak si o ní píšu na recenzi..:-) Jen jsem chtěl mít tady ten seznam akcí zde na Databázi..Ale ne formou diskuze...O něco přehlednější...No nic asi si to budu muset zařídit jinak...:-)

06.10.2014


Seznam akcí

Dobře ...to je samozřejmě druhá věc ....Já bych tam samozřejmě mohl klidně naházet nějaké akce..Ale právě že jsem to myslel hlavně tak, že bych díky tomu objevil nové zajímavé akce...Samozřejmě pokuď si myslíte, že by tam lidi žádné akce nedávali, tak to asi nemá smysl...Na druhou stranu právě že třeba někteří lidi nechtějí psát do takovéto diskuze (třeba já)...Protože je to prostě fakt téměř o ničem - nepřehedné..Ale kdyby se jednalo o přehlednější samostatnou sekci, třeba by se to uchytilo lépe...A určitě se najde mnoho idí kteří na podobné akce chodí..Ta diskuze je dost zapadlá, pokuď jí člověk vyloženě nehledá, tak si jí nevšimne...To může být důvod, proč je mrtvá

06.10.2014


Seznam akcí

No myslel jsem jsem spíš jako je seznam knih, autorů..Tak něco podobnýho..Ta diskuze sice pěkný, ale je tam toho minimum, nedá se v tom nijak vyhledávat třeba podle knížek a je to dost nepřehledné...Prostě bych chtěl přijít na stránky a řeknu si - kouknu se, jestli je dneska nějaká akce...Nebo kouknu se kdy je křest určité knížky a vyhledám si to.
Příklad jako to má klub knihomolů..Akorát prostě že bych měl tady všechno na jedněch stránkách...
http://www.klubknihomolu.cz/kalendar-literarnich-akci/

06.10.2014


Seznam akcí

Potom ještě k dokonalosti chybí seznam literárních akcí...Aby mohli jednotivé akce vkládat častníci..Myslím, že by se to sem také hodně hodilo..Všude jsou bohužel seznamy akcí ne zcela úpné...

06.10.2014


Upřednostňujete naše nebo zahraniční autory?

Jednoznačně zahraniční..Ale líbí se mi i snaha českých autorek v žánru fantasy - Michaela Burdová či Lucei Fidlerová. A ještě bych ocenil Osm světů od Remešové. Jinak v současné době hodně hltám Cobena. Výbornej autor.

30.08.2014


Knižní novinky - anketa

Určitě A - co vyšlo přece vidím ne?

20.07.2014