Kapis Kapis diskuze

☰ menu

Dětská zóna neboli dospělým vstup zakázán!

To je tak roztomilé.

Kdybys třeba Amálko nebo někdo jiný hledal krásnou - a nepříliš známou a neobvyklou - knihu pro děti, tak moc doporučuji toto:

https://www.databazeknih.cz/knihy/mluvici-balik-11328

Já i moje děti z ní byly unešeny.

01.06.2021


Dětská zóna neboli dospělým vstup zakázán!

To je milé, přeju taky ať vám tu nikdo neprudí a je to jen zábava.

19.05.2021


Mnichovská zrada

Siena: to mě těší, to ti chvilku zabere se probrat téma 900 knihama nebo kolik tam mám okomentovanych, tvých 46 jsem prolit během ctvrthodinky...

09.05.2021


Mnichovská zrada

Jaccku, pokud považuješ Majdan za autentický a "zespoda" tak asi nenajdeme společnou řeč už jen kvůli tomu pekelnemu, jak rikas "liberalnedemokratickemu“, dvojímu metru, jasně že to zaplněné náměstí tam nebylo každý den, ale určitě máš stejně pokryteho třeba i pana Sakasviliho. Tam to bylo vše ok. Ale je hezky a ono tohle nedává smysl přesvědčovat někoho o něčem. Ale je s tebou rozumná řeč aspoň.

09.05.2021


Mnichovská zrada

Sieno, spadnout až tak hluboko? Brrrr, ale potřebujeme vlastně i takové "lidi" abychom si těch normálních vážili o to více.

09.05.2021


Mnichovská zrada

Takže Majdan byly vlastně svobodné volby? Aha.

09.05.2021


Mnichovská zrada

Ano, za "podporu demokracie" - čti převraty

09.05.2021


Mnichovská zrada

No, já na Ukrajině několikrát byl a ti obyčejní lidi si opravdu nepřejí a nikdy nepřáli žádnou barevnou revoluci, kterou jim tam CIA pořádalo - Byla to až moc okatá akce Západu, to si piš, vždyť to i dohledatelně přiznali, že do Majdanu vložili 5 miliard dolarů, to není žádná konspirace, jsem přesvědčen, že o tomto víš (kdyby ne, tak třeba tu: https://www.politifact.com/factchecks/2014/mar/19/facebook-posts/united-states-spent-5-billion-ukraine-anti-governm/). Bylo to samosebou nazváno jako "podpora demokracie" stejně jako v Iráku, kde to stálo život cca 3 milióny lidí...ta demokracie, která tam jaksi furt není a v iráckých věznicích USA se zrodil IS, který nadále USA využívali jako proxy armádu v Sýrii i jinde - a stejně jak demokracie nebude ani na Ukrajině a není vlastně ani u nás, jen se necháme oblbovat a vykrádat - bohužel tomu taky napomáháš. Obyčejní lidi se na Ukrajině propadají jen do větší chudoby, kdy západem dosazení oligarchové vykrádají tu zemi do dna, všechny zmínky o tom jak Bidenův synek korumpoval, aby se dostal k ložiskům plynu a byl dosazen do předsednictva Ukronaftogazu jsou pečlivě zametány. Obyčejní Ukrajinci to moc dobře ví, Rus je pro ně mnohem přirozenější partner a 10 miliónů Ukrajinců emigrovalo do Ruska - asi proto, že chtějí patřit k EU, co? NATO Rusko neobkličuje a ani se ho nesnaží srazit na kolena, to jsou žvásty, sorry. Zajeď si na Ukrajinu a popovídej si s obyčejnými lidmi, ty tvoje vývody, co máš z našich médií ti otlučou o hlavu a ani najíst nedostaneš.

09.05.2021


Mnichovská zrada

No, není možné. Kvituji tento příspěvek. A proč ti teda nevyhovuje svět, který se vrací k jisté bipolárnosti a ne k vládě sil, o kterých se nedá říct, že by byly silami dobra? (když nejsou silami dobra na BV, proč by měly být jinde?)

09.05.2021


Mnichovská zrada

Sieno, kolik si tu okomentovala knih za poslední rok a půl? Odpověz

09.05.2021


Mnichovská zrada

Jacck: V době kdy Saddam bombardoval Írán chemickými zbranemi ho USA zásoboval. Irák by nikdy válku nevyhrál bez obrovské materiální pomoci od USA apod., když se Saddám trochu vzeprel, sundali ho jeho bývalí spojenci, stejně jako později Kaddafiho. Národ který si takovým způsobem lže o vlastní hostorii nemá ani žádnou budoucnost. A z praktického hlediska. Máme tady u nás tyto lži tolerovat a předstírat, že jsou jen jakousi alternativou pravdy, protože každý má přece tu svoji pravdu?

09.05.2021


Mnichovská zrada

To je děs tady, to mažeš přímo ty Sieno, co se ti nelíbí? A furt jen psát co si ty a kdokoli jiný psal, je mi z toho nevolno. A furt jen ublíženě poučovat a vychovávat všechny, kdo mají jiný pohled než ty. Proč tu tedy nefunguje pravidlo, že na DATABÁZI KNIH, kde se mají komentovat knihy, musí mít uživatel aspoň 10% komentářů přímo ke knihám???? Jinak je to jasný troll, který jen všechny okolo opruzuje. Siena nedosahuje ani 1%, dle mého člověk, který tu akorát účelové rozrušuje normální diskuzi. Ha? A teď mě zas smaž Sieno.

09.05.2021


...třeba někoho zaujme v literatuře

Hlavně jsou zabijáci, a jako každý krkavcovity jsou superchytré, úplně mi nedělá dobře jak vidím jak vybírají hnízda a před kosama jim zabíjí mladé a ti s tím nic nemůžou udělat.

08.05.2021


...třeba někoho zaujme v literatuře

Ohledně těch ptáčků, ubylo strašně pěnkav a brhliků, přibylo strak a hrivnáčů, aspoň ve městě. Věřme, že ta voda, které je navzdory jistým alarmistům, požehnaně té přírodě jen pomůže. Miluju sedět potichu v lese a jen poslouchat, tak ke mně přiletěl i datel, asi v 6:30 ráno jaxem dřepěl na hřibach u Čarťáku, na těch našich překrásných valašskych kopcich. A datel není strakapoud!

08.05.2021


...třeba někoho zaujme v literatuře

Vidím, že Siena vyučuje a napravuje všechny úplně všude. Neuvěřitelné.
Ale teda co mě zaujalo dnes, tak musím říct, že při úklidu lesa, který pořádala zdejší radnice jsem vytáhl asi 30kg bordelu z lesa a ptáků je rozhodně více, ono to bude tou vodou, která nepustí lidi tolik všude. Jen ať prší... a někdo s koulema by už konečně měl vyrazit s tím, jaký je to celé podvod s povolenkama CO2

08.05.2021


Mnichovská zrada

Ok tak bez jakýchkoliv jakkoliv skrytých urážek, kolik ti Sieno platí za ten tvůj aktivismus neustálý, kdy ve dne noci jsi schopná bránit ty jediné skutečně pravdy, bez vznesu kritického myšlení z tvojí strany? Jako spoustu těch příspěvků jen prolitnu bo to je coby kdyby a cosi kdesi, ale na rovinu teda kolik?

08.05.2021


Mnichovská zrada

Hnuuuus

08.05.2021


Mnichovská zrada

Opravdu by mě zajímalo čím ty moje příspěvky porušily pravidla, všechny jsem si je uložil ve Wordu, a taky by mě zajímalo teda kdo to tady posuzuje

08.05.2021


Mnichovská zrada

Já si dal teď celý týden digitální ticho, ale vidím, že tu diskuze žije

01.05.2021


Mnichovská zrada

No, že jsme nekompetentní idioti, nesamostatná kolonie, ovládaná západními tajnými službami. Němci si zatím budou vozit Sputnik a kupovat desítky miliard ruského plynu a dál nás přes naše zaprodané politiky a média ponoukat, ať si to s Ruskem rozházíme ještě více. Na jedné straně jen nechápavě kroutí hlavou, proč tak jednáme proti svým základním zájmům a na druhé straně se smějou a mnou si ruce.

22.04.2021