hanzicze hanzicze diskuze

☰ menu

Autoři s psychickou poruchou

otázkou je co je normální, ja si myslím že člověk který pustí uzdu fantazii je normální :) jenom mu lidé závidí jeho genialitu a hledají na něm chyby, rozdíly, na které pak ukážou prstem a pokud se neshodují s již zažitými způsoby chování, tak ho nazvou bláznem... :) viz Mr.Bean, kdyby jste nevěděli že je herec, tak ho nazvete asi bláznem. co když někteří blázni jsou jen herci, kteří hrají svoje role? proč? baví je to? :D jinak si cvokovo chování neumím vysvětlit :D teorií je hodně ale proč to dělají na to se musíte zeptat jich a nebo radši ne :D ;)

05.12.2016


Proč čteme

Čtu protože můžu obohatit sebe a svůj mozek o :
1. Nové informace
2. Peníze - nový nápad, který mi přinese úspěch.
3. Slovní zásobu
4. Zábavu

04.12.2016


Zdraví všech lidí.

víra je jedním z pilířů zářícího zdraví :)

04.12.2016


Zdraví všech lidí.

ano ano zdravý duch zdravé tělo to je jednoduchá rovnice - vyplývá zní důležitost autosugesce a stejná důležitost zdravý fyzického ... jestli víte kam tím směřuji ;) když si budu říkat že jsem zdravý budu zdravým že ano? jde o to věřit .... myslím že to je problémem dnešní doby.. lidé zapomínají na to jak důležité je v něco věřit... asi si vybavíte hned boha... ale o tom to není... jde o to věřit ... když něčemu věřím z celého svého srdce tak vím že to tak opravdu je... :) Možné je všechno... :) že ano?

04.12.2016


Zdraví všech lidí.

spousta ironie :D místy až moc děsivé ... :D uvidíme co přinese budoucnost :)... Já udělám všechno proto abych byl zdravý. a v budoucnu bych chtěl podnikat ... v oblasti zdraví... šikla by se nějaká knížečka o podnikání :)

30.11.2016


Zdraví všech lidí.

Richie1 : souhlas :)

LIDI a BYZNYS :) co takhle udělat byznys ze zdraví???? byznysmeni...napřikladu čokoláda ajiné..... lidi udělali byznys s čokoladou a cocacolou ale nikdo neudělal byznys se zdravou výživou... viděli jste snad v televizi reklamu na (česká) rajčata?? nebo na česká jablka ne... neviděli... :) proč?? protože je po nich nízká poptávka... proč? protože si člověk raděii koupí čokoládu... proč? protože jim chutná?? jablko jim také chutná a navíc je zdravé ( nemluvě o nižší ceně ) proč na něj není reklama??? nepotřebuje reklamu ... a přesto si někdo koupí raději čokoládu... proč?? protože to viděl v televizi?? a na jablko nepomyslel??? člověk dostal chuť na sladké?? cukr je droga??? měl by být cukr zakázaný??? co myslíte vy??? jasně že si každý občas dopřeje čokoládu... ale všeho s mírou... někteří lidé se neumí kontrolovat a zde vzniká problém stanou se závislý ... neni to jen čokoláda, jogurty ale i alkohol napřiklad pivo atd... tyto vyrobky maji něco společného a to cukr... jsme na něm závislý přiznejme si to... bohužel víc a víc... podívejte se jak narostla obezita za posledních několik desítek let.... je to alarmující... dříve se lidé jen zřídka dostali k cukru a dnes je cukr prakticky všude... i v salámech :D :D

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

vážím si toho že sem přidáváte vaše názory, že se zajímáte o to nejcennější ! :) bravo

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

Jak dýchat čerstvý vzduch? přestat spalovat fosilní paliva? nemyslitelné že??? každý používáme auto, autobus, zatopíme si v kamnech apod... za jistý komfort platíme daň ... :) nevědomě dýcháme vzduch plný zbytků po spalování fosilních paliv. :) super

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

knedliku : Lidé před námi se mohli a nemuseli dožívat úctyhodného věku, záleží na tom jak moc pravdivé informace se nám dochovali od našich předků že ano??? předpokládejme že se dožili 75 let ti šťastnější například bohatí, protože měli dostatek potravin a kvalitních. :)

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

ano chápu kam tím míříte do hlubokých kapes plných peněz společností, které dotují ano kuřáci. TAKŽE problém se vyřeší tím že lidé přestanou dotovat dané zlo. Přestanou kupovat tabákové vyrobky, chlast apodobně... Výrobce pomalu ale jistě bude nucen uzavřít podnik a nebo započít nákladnou kampaň založenou na opaku tvrzení kouření škodí zdraví.

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

na otázku proč mě bolí hlava existuje odpovědí nesčetné množství a může se stát že zítra jich bude ještě více.

Kam tím mířím... Jak být zdravější?
Myslet zdravě, (chovat se zdravě - stravovat se zdravě). Hledat zdravé produkty, jednoduché je jíst to co je přírodní, to co jedli lidé před 10 tisíci lety... ANO asi to nebyli žádné farmaceutycké výrobky pilulky a podobně a přesto se dožili úctyhodného věku. Dnes máme velkou výhodu, a to takovou že se nám potraviny prakticky nezkazí a vydrží nám do další sklizně. Prakticky neexistuje hlad, mluvím o Evropě. Proč nejíst to co jedli naši předci ??? Je nová doba a je potřeba v lidech vyvolat chtivost po vědění pravdy. Aby lidé přestali kupovat škodlivé potraviny, tím se odstraní z trhu ty špatné a zůstanou jen ty zdravé. a aby vědeli co je škodlivé je zapotřebí jim to každý den připomínat. Jakkoliv - filmy, články , knihy , rozhovory , apodobně....

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

Důležité je aby člověk věděl co je správné... pokud je správné kouřit, pak kuřte, pokud je správné nekouřit pak tedy nekuřte...stejně tak s pitím,drogami atp... co tím chci říci, pravda je jen jedna a to ta naše že?

Lidé a vůbec Děti na základní škole by se tohle měli naučit : rozeznávat pravdu a lež... pokud možno neprodukovat více lži. Dám příklad : Člověk Pepík... Pepík žije ve světě kuřáků, není nikdo kdo by to mohl zpochybnit... Pepíka by ani ve snu nenapadlo že by stím zlozvykem ničící jeho zdraví někdy přestal. Přestože všude kolem něho jsou vyobrazené myšlenky toho jak dopadne když v tom bude pokračovat. ... Vy se asi zeptáte PROČ ho to nenapadne přestat stim?... přestane???? ano správně....a teď Kam tím mířím... Lidé si málokdy uvědomí že něco dělají špatně... Lidé si myslí že je to správné napříkladu kouřit... i přestože někdy někde viděli slyšeli učili se... že kouření je špatné.... Člověk je tvor omylný... a jeho mysl je taktéž omylná... což znamená že i když člověk ví že je to škodlivé stejně to dělá dál... ---- ....!!!!!!!!!! ----( dlouhá pauza - ticho ....!!!!!!!..... .DOKUD ho nějaká skutečnost nepřesvědčí o opaku tohoto tvrzení. Dám příklad dostane rakovinu plic.... pak už může být pozdě.... já osobně věřím že rakovina se dá léčit konzumováním zdravých potravin ( jistý vliv na léčbu může mít i autosugesce ), nejlepší je však prevence - tedy jíst zdravě a nekouřit.

Kuřáci nevědomky šíří myšlenku : kouření je správné a dobré ...Navzdory tomu že oni sami vědí že je to špatné a že nejspíš umřou na rakovinu plic... Proč kouří dál? ,......zvyk je železná košile, nevím jak funguje nikotin ale vím že zvyk je daleko horší návyk než cokoliv jiného... Kuřáci se stýkají s nekuřáky a tím se můžou (z)měnit. Obě strany se tak mohou změnit... Kuřák se stane nekuřákem a naopak.... narodili jsme se jako nekuřáci... a někteří znás umřou na rakovinu plic... PROČ? :) už víte kam tím mířím??

Důvěřuj ale prověřuj. Když se kuřák každý den bude stýkat s člověkem který má rakovinu plic v důsledku jeho kouření. Přestane na 99% s kouřením ... a 1% je tu pro idioty kteří nevědí nic o škodlivosti.
Teď si o mě asi začínáte myslet že mám podobný vztah ke kuřákům jako měl Hitler k židům. Já sám jsem kouřil na tom jak dlouho a jaká množství na tom nezáleží. Důležité je že jsem přestal. Zvyky se dají změnit stejně tak jako se dá změnit svět . Snadno k LEPŠÍMU ale i k HORŠÍMU.

Lidé by se měli více zajímat.... stejně jako ty DĚTI ... proč?? proč?? proč??? měli by si všechno ověřit. - PROČ? a ne slepě něčemu/někomu věřit.

29.11.2016


Zdraví všech lidí.

proč jsem založil tohle téma? chci aby jsme byli zdraví, všichni. A když říkám všichni tak všichni. Nehledě na rasu, barvu pleti, věk ,pohlaví, živočišný druh. A Jak toho dosáhnout? VAŠE
nápady?
tady jsou ty moje:
1. ŠKOLY -----------------Zavést na ZŠ po světě nové osnovy které budou zaměřeny více na skladbu potravin, skladování, pěstování vlastní zeleniny,duševní zdraví, funkce orgánů, zkrátka minimálně 2 hodiny týdně by měl učitel vyučovat o zdraví.
Informace se dostanou i k rodičům, například rozhovorem, Domácím úkolem apod...Jde o to aby se lidé více zajímali o to nejcennější.
2. Televize / INTERNET ------------- Lidé dneška hodně sledují televizi, surfují po internetu, zkrátka jdou s moderními technologiemi ruku v ruce. Důležitost lidského zdraví by se dala propagovat ve formě reklam. O reklamu by se nejednalo, ale spíše o snadno pochopitelnou informaci o důležitosti zdraví...Mnozí si svého zdravého těla neváží a ničí si ho například cigaretami, alkoholem,apod....je důležité aby jsme byli zdrávi. A kdyby v televizi byla reklama která by byla dostatečně uvěřitelná, skutečná, dobře zahraná, zkrátka propagace jak má být...V dané pasáži by byla stručně vyobrazena škodlivost alkoholu,kouření,drog aj.....Lidé si jí všimnou a začnou se zabývat vědomě i nevědomě tím co viděli, slyšeli.... tohle bych do televize vypustil kdybych vlastnil televizní kanál. Nikdy jsem Neviděl v televizi reklamu na dobrou knihu... například : Zářící zdraví, no dosaďte si sami vaši knihu. A tím by se podpořila četba, vzdělanost, inteligence, tvořivost a tak dále....

3. mám takových nápadů více budu je přidávat průběžně, když bude zájem.

24.11.2016