Technologie čokolády a cukrovinek vydání

nehodnoceno
Technologie čokolády a cukrovinek https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464633/bmid_technologie-cokolady-a-cukrovinek-9Nr-464633.png 0 0 0

Učební texty Technologie čokolády a cukrovinek jsou určeny zejména studentům magisterského studia na Fakultě potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze. Skripta rovněž mohou zaujmout všechny, kteří se o čokoládu a cukrovinky zajímají nebo se dokonce rozhodnou tyto potraviny sami vyrábět.

Vydání (2)


Technologie čokolády a cukrovinek
Technologie čokolády a cukrovinek

papírová kniha 2020, Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT Praha)

ISBN: 978-80-7592-077-5


Technologie čokolády a cukrovinek Technologie čokolády a cukrovinek

papírová kniha 1999, Vysoká škola chemicko-technologická (VŠCHT Praha)

ISBN: 80-7080-365-7