Radovan Krejčíř citáty

česká, 1968

Citáty (32)

Afrika mě uchvátila, cítil jsem se tu jako doma. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Brácho, kámo, přijeď, tady budem dělat vejvary. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Byl jsem tam, když postřelili Domingueze do ruky. Nikdy bych to nečekal, zrovna jsem projížděl kolem. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Dlouho jsem mlčel. Ne proto, že bych neměl co říct, ani proto, že jsem zaplaten do některých kriminálních činů, se kterými jsem spojován. Dal jsem na radu právníka a o některých tématech do médií mluvit nemohu, abych v žádném směru neovlivňoval žádost o mé vydání nebo moji žádost o azyl. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Chceš zemřít jako voják? Tak dobře. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Chci kategoricky prohlásit, že nejsem jakkoli zapojen do žádné z vražd, o kterých média s takovou lehkostí spekulují. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jaký bych měl důvod Gemballu zabíjet, když jsem ho viděl před 15 lety? (Padrino Krejčíř - Afričan)


Je to jako z Jamese Bonda. Ale takový je celý můžj život... Tak já prostě žiju. Jsem šťastný člověk. Přežil jsem to. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jé, mně nějak nefunguje kreditní karta. Kámo, přivez mi 50 tisíc. Dám ti to za měsíc. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jedem, vy sráči nagelovaný. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jsem stejně zmatený, jako je zmatená veřejnost. Nejsem si dokonce vůbec jistý, zda je mezi těmito dvěma incidenty nějaká spojitost. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jsem velmi zklamaný z toho, že mě média ustavičně označují za zločince a toho "zlého muže". (Padrino Krejčíř - Afričan)


Jsi na řadě. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Když se přežene přes Jihoafrickou epubliku tsunami, tak všichni budou říkat, že je to moje vina. Věřte mi, že když se každé ráno probouzím, děsím se, jestli náhodou v noci v Johannesburgu zase někoho nezabili. Protože vím, že to budou zase přičítat mě. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Máš pravdu. Zazvoním mu přímo v uších. (vytořil číslo na vyšetřovatele O´Sullivana) Ty zasranej sajrajte, chcípneš a pěkně pomalu. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Miloši, tady to budeme muset vyřešit. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Musím upozornit na to, že mě samotného se někdo dvakrát pokusil připravit o život, a také na to, že v současné době je ve vězení osoba, která plánovala moji vraždu. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Musíme tady mít krysu, která s ním dělá. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Na co čekáte, čuráci? Jedeme do prdele, ne? (Padrino Krejčíř - Afričan)


Nazdar klanune. Tak ty mi nedáš pokoj? Ale já ti ukážu, kdo je Radovan. Až se vrátíš do Jo´burgu, tak si tě podám. Nejdřív mi vykouříš péro a pak tě zabiju. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Nemám s tím mužem naprosto nic společného. Jen vím, že bydlel v Bedfordview. Kdo tvrdí, že jsem s ním byl ve spojení, musí lhát. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Nevím, jestli mě někdo unesl a zabil. Jediné, co vím, je, že teď tady sedím ve svojí restauraci vedle mýho baráku. Mám tady schůzku se svým doktorem ze Slovenska a ejště s dalšími přáteli a docela dobe se bavíme. Všechno je v naprosté pohodě. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Neznal jsem ho příliš dobře. Byl to velmi uzavřený člověk. Nikdo nevěděl, co dělá nebo s kým spolupracuje. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Nikdy jsem nebyl spojován s žádnými vraždami. Jde jen o zpravodajskou hru. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Před nikým se neskrývám. Nazvali mě uprchlíkem, ale to skutečně není to pravé označení. Skutečný Radovan je muž se smyslem pro rodinu. Zaprvé má dvě děti, zadruhé Radovan byl a stále je tvrdě pracující muž, který vydělává peníze legálním způsobem a pracuje šestnáct hodin denně. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Sundejte tomu sajratu pytel z hlavy! (Padrino Krejčíř - Afričan)


To je blbost, teď vám bude volat můj právník. (Padrino Krejčíř - Afričan)


To nebude problém. Ale bude to něco stát. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Ty vole brachu, to jsem od tebe nečekal, co v tobě je. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Už třikrát jsem unikl pokusům o únos do ČR. Naposledy se mě snažili dostat ruští žoldáci. Vím, že se už nikdy nebudu moct ve své zemi pohybovat jako svobodný člověk. Pokud budu přinucen se vrátit, budu zabit na cestě k soudu nebo ještě předtím v policejní cele. (Padrino Krejčíř - Afričan)


Radovan Krejčíř - knihy

2006  60%Odhalení
2005  58%Radovan Krejčíř

Žánry autora

Literatura naučná Biografie a memoáry

Štítky z knih

90. léta 20. století podnikatelé

Krejčíř je 3x v oblíbených.