Melanie Moreland citáty

kanadská

Citáty (19)

ala jsi mi svoje tělo. Já chci ale i tvoje srdce. Chci tvoji lásku. Potřebuju tvoji lásku. Potřebuju tebe. (Richard, Kontrakt)


Byl jsem nudný, dělal jsem si všechno po svém a občas jsem dostal nervy. Nebyla to nejlepší kombinace, a jak mi řekla jedna z žen, můj nedostatek osobnosti nedokázalo vynahradit žádné množství peněz. - Bentley (Bentley)


Byla pro mě vším. Byla mým domovem a navždycky bude. -Bentley


Já už na minulost čekat nebudu, Bentley. Dávám ti ji do úschovy. Stejně jako své srdce. Chci, aby má budoucnost byla s tebou. -Emmy, Bentley.


Jsi velkým světlem mého života. Přinesla jsi mi tolik radosti. Život bez tebe si už ani nedokážu představit. Já nikam neodejdu a nechci ani, abys odcházela ty. Chci tě mít tady u sebe co možná nejvíc. -Bentley


Každý má svoje horší chvilky, dokonce i já. (Katy, Kontrakt)


Miluji tě tak moc, že pomyšlení na to, že bys mě opustila, mě přivádí k šílenství. Chci tě mít tady. -Bentley.


Minulost byla chladná a zbavená emocí, až jsem se stal také takový. Budoucnost byla zářivá, plná příslibů a štěstí. -Richard, Kontrakt 2


Neměl jsem všechno! Bez tebe jsem neměl nic. Neměl jsem vůbec nic, protože bez tebe to všechno neznamená vůbec nic! Jediná skutečná věc, jediná věc, o kterou stojím, jsi ty. (Richard) Kontrakt


Neměla jsem utíkat. Měla jsem zůstat tady a promluvit si o tom s tebou. (Katy, Kontrakt)


Přátele si drž blízko u sebe, a nepřátele ještě blíž. -Maddox, Bentley.


Richard: ” Nevím, kde mám začít. ” Graham: ” Nejlepší to bývá od začátku. ” (Kontrakt)


Richard: ” Takže osoba, jíž jsem byl, už vlastně neexistuje. ”  Graham: ” To se lidem stává, když se zamilují. ”  (Kontrakt)


Součástí toho, že někoho miluješ, je dovolit mu, aby tě viděl. Ale celého. Reid


Věci se změnily. Já jsem se změnil. To, co mělo zůstat jen divadýlkem, se stalo skutečností. Stali se z nás přátelé. Spojenci. Pak se z toho vyvinulo něco víc. Jenže já jsem to neviděl. Neviděl jsem, jak pro mě začala být důležitá. Nikdy jsem si nepomyslel, že bych byl schopný k někomu chovat takové city. (Richard, Kontrakt)


Vím, že si myslíš, že nejdi hodná toho, aby tě někdo miloval, ale věř mi, že jsi. Jsi toho hodná víc než jakýkoli člověk, kterého znám. -Bentley.


Zítřek není zaručený. Všechno co máme, je teď. Pamatuj si to. Reid


Změnila mi život a já chci změnit ten její. -Bentley.


Život se skládá z různých okamžiků. Smutných, veselých, dobrých i horších a pak těch skvělých. Všechny pak dohromady tvoří skládačku, a to je váš život. Uchovejte je všechny, hlavně ty skvělé. Pomůžou vám snést ty ostatní. Kontrakt