Ian Christe citáty

švýcarská, 1970

Citáty (6)

Ať je technická úroveň některé tvrdší muziky nízká - a že velmi často opravdu je -, není možné hrát přesvědčivě pro publikum, pokud to někdo neprožívá, nedýchá to a nerozumí tomu, když to prostě není zakořeněné až do morku kostí. (Tom Warrior - Hellhammer - Ďáblův hlas)


Bylo to čerstvé a děsivé a všechno to byla skvělá zábava. (Ďáblův hlas)


Na počátku byl pouhý nepostižitelný prostor nočního nebe a neznáma. V něm, ve zneklidňujícím zapomnění vířila nezodpovězená tajemství dějin, povzbuzována silami tak dávnými jako sama civilizace - všechna záhadná, stříbřitá, posvátná a temná. Tyto mocné proudy často leží zapomenuty a netečny, dokud - při příležitostech válek, krizí nebo mučivých úzkostí - nejsou jejich hrůzné síly vyvolány. Nevládly zvukem, ba neměly ani svou vlastní definici, dokud se jich svým intuitivním vnímáním skutečnosti nechopili a nepodmanili si je Black Sabbath - moudří nevinní, stvořitelé HEAVY METALU. (Ďáblův hlas)


Stále padá déšť, závoje temnoty zahalují stromy, jež zkrouceny jakousi neznámou silou shazují své znavené listí a ohýbají větve k šedé zemi s roztrhanými ptačími křídly. V travinách krvácejí vlčí máky před gestikulující smrtí, a králíčci, narozeni mrtvi v pastech, nehybně trčí, jako kdyby střežili to ticho, jež vše obklopuje a hrozí, že pohltí všechny, kdož naslouchají. Black Sabbath (Ďáblův hlas)


V sedmém ročníku jsem první den školy na sobě musel mít tričko Iron Maiden (Larry Lalonde - Possessed - Ďáblův hlas)


Základem je uvědomit si, že život je hra, kterou je třeba si užít. (Ďáblův hlas)