Stanislav Hejda

česká, 1928 - 1994

Populární knihy

/ všech 11 knih

Nové komentáře u autorových knih

Kuchařka pro začátečníky Kuchařka pro začátečníky

Kuchařku jsem kdysi zdědila, a su za to neskutečně vděčná, je to poklad, alespoň pro mně, stále z ní čerpám a asi nikdy nepřestanu.
Iris30


Kuchařka pro začátečníky Kuchařka pro začátečníky

Za mě nejlepší kuchařka. Dostala jsem ji kdysi jako mladé děvče a dodnes do ní občas nahlédnu,jak má co správně chutnat. Klasická česká kuchařka pro každého!... celý text
Moudd


Kuchařka naší vesnice Kuchařka naší vesnice

Tak tuhle kuchařku mám už dlouho a často jí používám. Hlavně, když nevím, co uvařit a nebo zapomenu nějaký recept. Nádherná česká klasika.
Belanna



Receptář našich babiček Receptář našich babiček

Jednoduché,mnohdy zapomenuté recepty na všední den. Občas si v kuchařce beru inspiraci, hlavně ve dnech, kdy nechci vařit nic složitého a zatěžujícího.
alena3551


Kuchařka pro začátečníky Kuchařka pro začátečníky

Knihu jsem dostala od tatínka, protože brzy pochopil, že v minulém životě jsem opravdu nebyla Magdalena Dobromila Rettigová :-) Díky této knize jsem se pro mé přátele stala Magdalenou Dobromilou, ale můj manžel věděl své... ) Z mého pohledu perfektní kuchařská kniha nejen pro začátečníky. Zajímavost: Historie se prý opakuje, ale moje dcera vaří bez kuchařek a je vynikající kuchařkou. Ale při každé návštěvě vyžaduje ,,moje" vepřové maso v mrkvi. Tímto vyjadřuji dík kolektivu autorů...... celý text
evelýny