Rob Dunn
americká
Populární knihy
Nové komentáře u autorových knih
Lahoda
„Naprosto skvělá kniha, která vás nutí přemýšlet o tom, co jíte. Proč to tak chutná? Proč to tak voní? Jsou zde rozebírány chutě a jejich vývoj a k tomu je vše citované a doplněné o příklady. Kniha se příjemně čte a ocenila bych klidně i další díl, nebo další knihu na podobné téma.“... celý text
— bravefox
Paraziti
„Psáno víceméně formou příběhu, lidovým jazykem, bez nároků na odborné znalosti čtenáře. Nudila jsem se, dokud jsem si na to nezvykla, a až od kapitoly "Patogeny, kvůli kterým jsme přišli o srst a začali být xenofobní" jsem docela zpozorněla.“... celý text
— Jelitovna
Žánry autora
Literatura naučná Historie Kuchařky Zdraví
Štítky z knih
dějiny lidstva jídlo a pití jídlo
Dunn je 0x v oblíbených.
Osobní web autora