Kálmán Tolnai

Nové komentáře u autorových knih

Průřez maďarskou kuchyní Průřez maďarskou kuchyní

Recepty ověřené spokojenými strávníky. Rády jsme si je mezi kamarádkami předávaly, mnohdy i s ochutnávkou. Vitamíny z opečovávaného záhonu na talíři nechyběly a pestrost zajišťovala vzájemná výměna přebytků. Tyto sešity jsme milovaly /viz rozklikněte si vydavatele Práce/. /PS: Fronty na banány znali asi Pražáci, ti byli ochuzeni o pohyb , slunění a klábosení na zahrádkách. Venkované si užívali a ani by je nenapadlo marnit čas ve frontách. Mnozí se uměli radovat z vypěstovaných ředkviček, paprik i melounů, cibule, česneku, zeleného hrášku, hlávkového salátu, brambor, ovoce, malin, kanadských borůvek, angreštu atd. a inspiraci jsme čerpali z těchto kuchařek. Děti se učily spolupracovat a pak si společně zaskotačily. Na banány nikdo nevzpomínal./ Maďarský pikantní gulášek, kdo by si nedal, jak na něj se dozvíte z brožury, doporučuji i další sešity , nemá to chybu. Doporučuji vyzkoušet a přeji dobrou chuť.... celý text
zaz

Kálmán Tolnai - knihy

1988  100%Průřez maďarskou kuchyní

Žánry autora

Kuchařky

Štítky z knih

kuchařky maďarská kuchyně

Tolnai je 0x v oblíbených.