Jitka Rákosníková
česká
Populární knihy
/ všech 11 knihNové komentáře u autorových knih
Kuchařka první republiky - Od dělnického Žižkova až do kuchyně filmových hvězd
„Velice nádherná kuchařka s fotografiemi a hlavně jednoduchými recepty opravdu z české kuchyně.
Pročetla jsem i všechny mezistránky i většinu receptů a spousty z nich již i uvařila, proto se rozhodně nestydím si i kuchařku napsat do čtenářského deníku.“... celý text
— bigbabe
Kuchařka první republiky - Od dělnického Žižkova až do kuchyně filmových hvězd
„Doporučuju se před pročítáním pořádně najíst, protože tady vám udělá pomyšlení naprosto každé jídlo. Není důležité, zda jste jen fajnšmekr požívač nebo se považujete za zkušené kuchtíky, tohle potěší napříč zkušenostmi každého.“... celý text
— medialstar
Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové
„Kuchařka má v názvu slovo recyklovaná, což je poměrně trefné, protože její obsah je pouhým recyklátem běžně známých tipů a praktických rad, jimiž se řídily již naše babičky. Pár receptů vypadá docela slibně (zeleninové pomazánky). Kniha stojí za přečtení i prolistování, kupovat ale nedoporučuji. Jedná se o vcelku zbytečnou investici...“... celý text
— lena60
100 nejkrásnějších receptů časopisu FOOD
„Kniha mě hodně zklamala. Čekala jsem úžasné recepty jako z jejich časopisu, ale ve skutečnosti jsou to takové recepty, které potřebují nějaké VIP ingredience nebo recepty, které si běžně doma neuděláte. Opravdu jsem měla problém vybrat si alespoň 3 recepty. Z jejich časopisu mám receptů schovaných spoustu...“... celý text
— eliskaword
Česká domácí kuchařka - díl 1.
„Přesně jak se uvádí na titulku tradiční české recepty ,několik krajových a svátečních receptů.“
— alnahu
Jitka Rákosníková - knihy
Žánry autora
Štítky z knih
kuchařky moučníky ořechy národní jídla první republika, 1918-1938 polévky knedlíky
Rákosníková je 1x v oblíbených.