Dan Hrubý

česká, 1968

Nová kniha

Pražské příběhy 4 - Ztraceným světem Starého Města

Pražské příběhy 4 - Ztraceným světem Starého Města - Dan Hrubý

Knihu je možné číst a v duchu (dříve než se čtenář vydá na skutečnou cestu) vstupovat do labyrintu průchozích domů, dvorků a uliček Starého Města, včetně bývalé... detail knihy

Nové komentáře u autorových knih

Pražské příběhy 4 - Ztraceným světem Starého Města Pražské příběhy 4 - Ztraceným světem Starého Města

Já ty příběhy miluju a celou tuhle sérii,mám všechny a všechny přečtené, tak snad vyjde další v budoucnu.
iv.ča


Pražské mordy 1 - Skutečné kriminální případy z let monarchie (1880-1918) Pražské mordy 1 - Skutečné kriminální případy z let monarchie (1880-1918)

Velmi pěkné, i když pro mě mají největší cenu ty staré fotografie pražských zákoutí. Cyklus Pražských příběhů se mi líbí o kapánek víc.
kuky921


Pražské příběhy - Na cestě Malou Stranou Pražské příběhy - Na cestě Malou Stranou

Moc se mi líbí knihy popisující domy, jejich historii, architekturu a příběhy. Inspiruje to k procházkám objevujícím v současnosti i minulost.
zdenaR



Pražské příběhy 3 - Z Malostranských zákoutí až do Jiného Světa Pražské příběhy 3 - Z Malostranských zákoutí až do Jiného Světa

Ze stránek přímo čiší nostalgie, ulice bez aut, bez turistů…
boticelli


Pražské mordy 2 - Skutečné kriminální případy z let první republiky (1918–1938) Pražské mordy 2 - Skutečné kriminální případy z let první republiky (1918–1938)

Velmi čtivě a zajímavě zpracované případy z minulosti naší republiky. Moc se mi líbily vybrané dobové fotografie, autoři odvedli skvělou práci!
TessieB