Veveruška1992 profil

☰ menu
Veveruška1992

Veronika Šoupalová

1992 · žena · Praha · statistiky

Aktivní: 22.04.2024 23:06 (poprvé 11.01.2014)
Body:231
Palce za komentáře: 351 · 434 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Eliška
Eliška
Táňa Keleová-Vasilková
Holky mají rády holky
Holky mají rády holky
Hayley Kiyoko
Úděsné dny Adély H.
Úděsné dny Adély H.
Aleš Novotný
Nejmenší společný násobek
Nejmenší společný násobek
Pirkko Saisio

Kdo jsem

Zdravím všechny, kdo nějakou náhodou zabloudíte na můj profil. Mé jméno je Veronika. Měla jsem tu napsáno, že mým největším koníčkem je čtení - a ono to asi tak bude, když to budu poměřovat s tím, kolika jiným věcem se ještě přes práci stíhám věnovat. Bohužel už při nejlepší vůli nestíhám číst tolik, jak jsem byla zvyklá, ale snažím se to nebrat tragicky - akorát si o to víc vybírám, co si přečtu, a snad i čtu s větším gustem a snahou si z toho něco odnést, ať už čtu cokoliv. Knížky rovněž ráda sbírám, v malém bytě je to sice trochu nepraktické, ale zatím se stále ještě vejdeme. :-)



Když tak nad tím ale tak přemýšlím, mým největším koníčkem není čtení jako takové, spíš se jedná o poznávání života z úhlů, které by jinak zůstaly skryté, dělám to z téhož důvodu, jako si povídám s lidmi, pouštím si film, studuji historii...všechno to pomáhá ke kultivaci myšlení, k větší otevřenosti, k většímu pochopení. U čtení máte ještě většinou výhodu krásného slohu nebo dobrého konce.



Přiznám se, že když můžu a mám čas si dopřát, doslova hltám knihy s dobrými konci. Myslím si, že v touze psát (nebo číst) něco s dobrým koncem není žádná naivita nebo něco podobného, naopak v našem divném světě je to pro mě spíš projev odvahy vzepřít se "realitě" (každý jsme asi slyšeli: "to je blbost, to nemůže skončit dobře, to je jasný...") znamení, že člověk tam v nás ještě pořád někde je.......