Marsik profil

☰ menu
Marsik

Monika

1992 · žena · Jihomoravský kraj · statistiky

Aktivní: 13.10.2023 12:26 (poprvé 24.12.2015)
Body:3
Palce za komentáře: 5 · 8 ostatním
Hodnocení v bazaru: 5/0

Nové knihy v seznamech

Otrokyně citů
Otrokyně citů
Nalini Singh
Tma a prázdnota
Tma a prázdnota
Carrie Ryan
Vlny zmítané smrtí
Vlny zmítané smrtí
Carrie Ryan
Les rukou a zubů
Les rukou a zubů
Carrie Ryan

Kdo jsem

Zdravím, jsem obyčejná Moravská holka, která propadla knihám už na základce.

To byli krásné časy, kdy jsem za jedno pololetí ve čtenářském deníku měla přes 30 knížek (většinou za to mohli knihy z ponyclubu (och co jsem to jen četla) a apod. náměty, jednoduché, dívčí knížky ;)Teď jsem začala číst Thrillery, horory, sci-fy, fantasy...prostě kde je nadpřirozeno apod.

Taky občas zatoulám do nějakých lehčích románů apod. Miluji Anitu Blake, Mercedes Thompson, Měsíční kroniky a Vampýrskou akademii, ale Hostitel ...moje srdcovky < 3 

Pak nastal střední, kde jsem neměla kvalitní mobil (bez internetu) a tak jsem četla krásně dál, pak nastala další střední škola a asi vcelku 2 a půl roku jsem nečetla žádné pořádné knížky, než na internetu amatérské překlady knih + příběhy neznámých lidí ... mno a teď se od září tomu pomalu vracím... přečetla jsem toho dost podle mě, jen mi to delší dobu trvá, než je dočtu.

Doma bohužel vlastním jen pár knížek,(viz.knihotéka) chystám si dokoupit toho víc, jen kdyby bylo místo, musím se pár knížek zbavit Jsem na této stránce krátce, zatrhávám, přidávám sem všechny knížky, které jsem od konce 9 třídy přečetla :)

Poznámky:

172.
206