Gurus profil

☰ menu
Gurus

Filip Ondo

1988 · muž · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 12.04.2024 13:02 (poprvé 29.09.2016)
Body:281
Palce za komentáře: 206 · 102 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Ztráta spojení
Ztráta spojení
Martha Wells
V jámě lvové
V jámě lvové
Jakub Mařík
Pronásledování
Pronásledování
John Flanagan
Legendy & latéčka
Legendy & latéčka
Travis Baldree

Kdo jsem

Nedávno jsem objevil krásu čtení a nemůžu se nabažit :-). Myslím, že v dětství mi čtení znechutila základní škola a nucená povinná četba.

Přiznám se, že poslední dobou čtu hlavně v metru cestou do práce, ale pokud je kniha opravdu zajímavá rád si ji čtu i doma a nejradši před spaním :-).

Pokud se podíváte na má hodnocení může se zdát, že hodnotím vše co čtu poměrně vysoko. Je to tím, že si dávam záležet co budu číst a už do předu tuším, že mě kniha bude bavit.

"Breavmane, v tomto nejlepším ze všech světů máš možnost zažít mnoho různých zkušeností. Napíšeš mnoho krásných básní, za něž se ti dostane chvály, a strávíš mnoho zoufalých dní, kdy nebudeš schopen přiložit pero k papíru. Pohroužíš se do mnoha rozkošných kundiček, políbíš celou řadu odstínů kůže, proděláš nejrůznější orgasmy a leckterou noc se budeš procházet sám a zahořklý, abys ze sebe vyhnal chtíč. Zakusíš nespočetné citové výšiny, majestátní západy slunce, vzrušující osvícení, bolesti tvoření a mnohá nebezpečí lhostejnosti, která ti nedovolí, aby sis ponechal třeba jen své vlastní zoufalství. Kolikrát se ti dostane skvělých a mocných karet, jež budeš bezohledně nebo naopak velkodušně vynášet, budeš uléhat pod nesmírným nebem a blahopřát si k pokoře, proděláš mnoho plaveb na galérách dusivého otroctví. Tohle všechno tě čeká."

(Oblíbená hra 1998, L. Cohen)

Pokud by jste o mě chtěli vědet víc můžete se kouknout na můj blog, který je psaný v anglickém jazyce. https://fiondo.wordpress.com/